Webmasteryolcu SMF Forum Dersleri

webmasteryolcu
21-01-2012, 07:17   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Merhaba değerli arkadaşlar yeni bir ders başlangıcını sizlere duyurmaktan mutluluk ve keyfini yaşamaktayım. Nedir yeni dersimiz derseniz site sahibi olduk wordpress kurduk peki birde forum kursak fenamı olur kendimizi geliştirmek amacı ve ziyartçileriniz için süper bir imkan olacaktır.

Smf Forum
Benimde yıllardır kullandığım ücretsiz ve kaliteli bir forum sistemi olan SMF (Simple Machines) sistemi kullanacağız oldukça kaliteli ve 0 seo özelliği gelişmiş güvenlik yapısı ile sizlere tavsiyem smf forum kullanmanızdır.



Örnek Smf Forumlar:
Aşağıdaki linklerden smf forumları inceleyebilir üye olup test edebilirsiniz.
http://www.avonforum.net
http://www.tesetturforum.biz

Smf Kurulum Dersleri

Sıfırdan başlayacağımız smf forum kurulum derslerine tema ekleme düzenleme ve modül kurulum ayar seo ayarları tümüyle devam edeceğimiz smf kurulum derslerimiz yaklaşık olarak 15 dersten oluşacaktır. Resimli uygulamalı olacak olan derslerimiz aynı zamanda wordpress derslerinede aynı şekilde devam etmeyi amaçlıyorum.

Smf Tema Dersleri

İlk kurulumda default şekilde gelen temamızı onlarca ücretsiz temadan biriyle değiştirirek daha özgün bir forum haline getirmek için smf forum derslerimizde smf tema yükleme, editleme konularını sizlerle birlikte deneyerek göreceğiz.

Smf Modülasyon Dersleri

WordPress gibi oldukça gelişmiş ve her zaman geliştirmeye açık bir sistem olan smf fprum yazılımına modüllerle ek özellikleri kolayca ekleyebilirsiniz. Eski modüllerin yeni versiyonlara uyarlanması ve manuel olarak enteğre edilmesinide ayrıca göreceğiz.

Smf Seo Ayarları

Sponsorumuz: Avon Şubat Katalog
Tüm sitelerin olmazsa olmazı seo ayarları ve seo konusunda smf forumda yapabileceklerinizi kullanabileceğiniz modülleri hem anlatacam hemde sizler için uygulayıp ekran görüntüleri ile aktaracağım.

Webmasteryolcu Smf Dersleri
Çok kısa bir sürede başlayacağımız smf forum sıfırdn kurulum ayar ve seo derslerine 1 hafta içerisinde başlanmış olup bu resmi sitemiz olan webmasteryolcu.com ve şuan okudunuz forum ve web sitelerindende tüm dersleri takip edebilirsiniz.