ben dogru düzgün ve saglam bi wepcam alcam da tavsiyelerinizi bekliyorum hangi marka hangi model filan alayım diye saglam rahatça kullana bilcegim bi wepcam varsa yazarsanız ii olru
wepcam
Fiyat, çözünürlük gibi kriterlerinizi belirtirseniz size daha uygun ürünler önerebiliriz.Ama normal bir çözünürlük ve fiyat istiyorsanız, şu anda kullanmakta olduğum Apache AWC-550 800x600 çözünürlüklü webcami tavsiye edebilirim.30-40 YTL civarındadır.
bende o vivarlarda ztn düzfgün rahatça kıullana bilcem bişe isiyom 40 kadar uygun yane benim istedigim 1 iki hafta kullanıp görüntüğ kalitesi karıncalaşıyor yavaşlıyor öle istemiyom
3 veya4 magapiksel,video kaydı,fotograf çekme,mikrofon
3-4MP webcam ler cok pahalidir. CMOS sensor kullanilanlar isterse 350MP olsun gazeldir. teorik olarak 3-4MP ye cikarlar. 1024x768 olan goruntuyu yazilim destegi ile buyutur ve 4MP imis gibi calisir. gercek 4-5MP webcam ler CCD sensor tasir ve pahalidir. ama pahali bir CAM e gerek yok CMOS sensor yeter:
bunun 2mp leri vardi tabi gazel hepsi ama cok kisiye onerdim kullandilar. ben de denedim ve goruntu cok akici, kutu icerigi guzel, fiyati uygun. LED lere gerek bile kalmayacak kadar kaliteli goruntusu var.
güzel hoşuma gitti ama microfonu yok bunun dimi
"Akustik gürültüyü engelleyen dahili mikrofon"
tabiki var ama webcam uzerindeki mikrofonu kullanmak pek kullanisli degil. sesi cekmesi icin mikrofonu guclendirmek gerek. bu ozellik acik olunca arka odada birisi osursa karsi taraf duyuyor. ozellik kapali iken de kendi sesini duyurabilmek icin kameraya baya yaklasmak gerekir. o zaman da her seferinde goruntuden cikarsin. en iyisi kulaklikli mikrofon almak.
yok ben onu ayarlarım da ben taktım bunu kafaya da bunu kullandıktan sonra görüntü yavaşlaşmasın ekran gidip gelmesin bulanık göstermesin yane zmnla olan şeyler bunlar ondan şüpeleniyom herşey iyi fiyatta iyi ama bilmiyo genede kafama yattı
dedigim gibi fiyat ve ozellikler inanilmaz. normal olarak aslinda en fazla 1MP eder. bu onemli degil cunku film cevirmeyeceksin herhalde. kullanan herkes memnun. ama elektronik alet sonucta bozulabilir, garanti kapsaminda ise degistirilir...
iyi saols gardesim ]YA ARKADASLAR BAKIP GEÇMEYİN SWİZDE VARSA BİLDİGİNİZ GÜZEL YARDIMCI OLUN
egemengiga3-4MP webcam ler cok pahalidir. CMOS sensor kullanilanlar isterse 350MP olsun gazeldir. teorik olarak 3-4MP ye cikarlar. 1024x768 olan goruntuyu yazilim destegi ile buyutur ve 4MP imis gibi calisir. gercek 4-5MP webcam ler CCD sensor tasir ve pahalidir. ama pahali bir CAM e gerek yok CMOS sensor yeter:Hocam verdiğin linkte bi de onun sanırım bir üst modeli var (teknik özellikler aynı gibi ama + akıllı yüz takibi falan dio))bunun 2mp leri vardi tabi gazel hepsi ama cok kisiye onerdim kullandilar. ben de denedim ve goruntu cok akici, kutu icerigi guzel, fiyati uygun. LED lere gerek bile kalmayacak kadar kaliteli goruntusu var.
Neyse bu ikisi arasında sence fark nedir verdiğimiz fazladan 10ytl'ye değecek bi fark varmıdır?
evet bende gördüm hoçam 10ytlye degermi diyosunuz ???
birisinde LED lambalar yok. karanlik ortamda bazen ise yariyor. digerinde yuz takibi olayi eger motorla saglanmiyorsa sadece yazilimsal bir olaydir. cabuk bozulabilir. bir elektronik aletin ne kadar ozelligi varsa o kadar cabuk bozulur. bir bilim adaminin lafi vardi sanirim buna benzer.
urun bir cok magzada var. gidip deneyebilirsiniz. iki urunu de Bandırma da gordum.
hımmm. güsel laf yeni bişe daha ögrendim saols n93 almayı düşünüyodum almcıam :=))
n93 yerine cep bilgisayari al daha iyi. tam kullanimda n93 un pili ne kadar gider??? en fazla 2 saat. islemcisi kuvvetli. laptop gibi habire sarj mi edeceksin hergun. sonyericsson da ise en az 8-9 saat gider, en fazla 14 saat dayanan modeller var. pil yapmasini ve tasarruf ettirmesini bilmek gerek. go force chip i tasiyan modellerin yayginlasmasini bekle.
http://www.mavibilgisayar.com/ye ... etayliBilgi&No=3101
Ben de yaklaşık 8 aydır bunu kullanıyorum ve çok memnunum.
verdigin linkdeki yorumlar kismini tiklarsaniz cogu kisinin memnun kalmadigini okuyabilirsiniz.
Okudum zaten. Açıkçası ben de alırken tedirgindim acaba birşey olur mu diye. Ama bana hiçbir sorun çıkarmadı. Bir de şöyle bir durum var. Herkes webcamı kullanırken aynı özeni göstermiyor. Kimi yere düşürüyor, kimi fazla kurcalıyor vs. Sonra da "bu webcam kötü" diyorlar. Bu yüzden yorumlar da kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.
Özalphttp://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3101Yalnız teknosa da bu markanın çok daha iyi modelini(5megapiksel ve daha şık) 39ytl'ye satıyolar ayrıca bide aynı marka mikrofonlu kulaklık hediye var
Ben de yaklaşık 8 aydır bunu kullanıyorum ve çok memnunum.
Ya bi de ben windows vista ile ilgili dert yandığım mesaja da bi el atsanız