Whaff Rewards(Android) ile bedava para kazanmak

Zer007
22-01-2016, 22:25   |  #1  
Zer007 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhabalar herkese abilerim ablalarim oncelikle buraya bu konuyu açmamin en büyük sebeplerinden bir tanesi 18 yaşında bir lise öğrencisi olmam(18 yaşında lise öğrencisimi olur be ?)diyebilirsiniz evet maalesef oyle cunku benim hatamdan dolayi sınıfta kalmam ve 1 sene okul hayatima gec baslamam sebebiyle evet neyse konumuza donelim android için bir program var ismi Whaff Rewards bu programla siz para kazanıyorsunuz nasıl mi? şöyle,mesele program size diyorki şu yarış oyununu indir 5 cent şunu indir 3 dk oyna 10 cent gibi bu şekilde para kazaniyorsunuz birde 2. yontem var arkadaslariniza kodunu paylasmak davet kodunuzla ilk kaydı gerceklestirmeleri. evet benim burda olma sebebimde bu 2. yontemi kullanmak sizden yardim istemek eger ki kodumu sizlerde 1 kerelik kullanirsaniz  harika  olur abiler programi indirip facebookla giris yaptiginizda hemen sizden davet kodu istenilecek benim kodumu girerseniz çok sevinirim degerli CHIP ailesi her bir kod yazma başına ben 30 cent sizlerde 50 cent kazaniyorsunuz yanlis anlasilmasin dediklerim kesinlikle kandirmak gibi bir niyetim yok dedigim gibi öğrenciyim ve paraya ihtiyacim var en azından biraz cebime harclik girer de ihtiyaclarimi karsilarim. bu arada abiler eger ki bu konuyu yanlis yere yazdığımı,gereksiz bulduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bilgilendirin kaldirayim çünkü yeniyim bilgim fazla yok teşekkürler herkese simdiden yardimci olan olmayan iyi günler. ..

bu arada kodum bu:CW55996 ilk kayitda bu kod  istenir.