aynı durum benim de başıma geldi. mantığınıda anlamadım. öncesinde xp ve vista yüklüydü. sonra sorun çıktı komple format attım. hdd'yi 2ye bölüp önce win7 kurdum. sonrasında diğer bölüme xp kurmaya çalışınca işler karışıyor.
xp kurulumunda, cd'den ön yükleme ypıyor, dosyaları açıyor, sonrasında kurulum esnasındaki standart tekrar başlatmaya geçiyor. ve bilgisayar siyah ekrana düşüyor. bende disk okuma hatası veriyordu. birde bu hatayı verdikten sonra ne xp başlıyor ne de win7. biostan ayarlara girdim her türlü şeyi yaptım ama nafile.
işin ilginç yanı, disklere mi birşey oldu diye merak ettim. arkadaşımın bilgisayara takınca hddleri görüyor. ama benim pc ye bağlayınca çalışmıyordu. herneyse mecburen tekrar format zorunda kaldım. bu xp kurma hikayesini de pes2009 oynamak için bulaştım. niyeyse vista da düzgün çalışmıyordu. daha sonra win7'yi tekrar kurduktan sonra pes2009 dahil tüm programlar düzgün çalıştı. şu an sistemde sadece win7 var ve gayet güzel çalışıyor. herhangi bir sorun yaşamıyorum.