Wi-Fi'yi cepte taşımanın en kolay yolu!

CHIP Online
25-07-2009, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Telefonumda Wi-Fi özelliği yok diye üzülmeyin. Bu minik kart ile kablosuz internet hayal değil...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wi-f ... lay-yolu_14194.html

Resimlerle: Adım adım: Kablosuz ağınıza anten dopingi

Wi-Fi özelliğine sahip olmayan cihazların internete bağlanmasını sağlamak için şimdiye kadar farklı yöntemler geliştirildi. Bunların pek çoğu ise ne yazık ki kullanışlı olmaktan uzaktı. Fakat Japonya'da gerçekleştirilen bir fuarda tanıtılan yeni bir yöntem, cep telefonlarına Wi-Fi özelliği kazandırmak için son derece pratik ve "ufak" bir araca ihtiyaç duyuyor; bir microSD kartına...

Tırnağınızdan daha büyük olmayan bir microSD kart yardımıyla artık cep telefonlarına Wi-Fi özelliği kazandırmak mümkün. KDDI Copr firmasının geliştirdiği bu özel microSD kartı kablosuz internet için IEEE802.11b/g'ye sahip. Ufak antenini de kendi üzerinde bulunduran bu microSD kartın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Tüm konu: Wi-Fi'yi cepte taşımanın en kolay yolu!

İzleyin: Kablosuz elektrik aktarımı

Resimlerle: Adım adım: Kablosuz ağınıza anten dopingi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu microSD kartın fiyatı ne olmalı?

Fattur
25-07-2009, 14:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

25$+kdv olursa çok satış yapar...

erhanmehmet
25-07-2009, 15:21   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

daha öncede vardı bu tarz bi ürün ama türkiyede yok tu sanırım yurtdışından getirenler vardı kartın kendi hafızasıda var 2gb-wi-fi li kart 70-80 civarında satılıyordu ama sadece pda lar yararlanabiliyordu umarım bunda cep telefonlarıda yararlanır artık wi-fi si olamayan pda kalmadı desek yeridir

tanten
31-07-2009, 17:36   |  #4  
Taze Üye
18 mesaj

150 liraya kadar alırımda 150 nin üstü degmez..

ParanoiD
31-07-2009, 17:43   |  #5  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

İnsanların "yeni telefon alırım daha iyi" gibi düşüncelere kapılmayacagı bi fiyat olmalı..