modem arayüzünden varsayılan fabrika ayarlarına döndür dedim.Şimdi ağım çıkmıyor.Ne yapmalıyım
Wifi ağım görünmüyor
fabrika aayarlarına döndüysen wifi kapanmıştır modenden tekrar aç..
modem şu anda açık 4 ışığı da yanıyor
fabrika ayarları yada varsayılan ayarlar yazıyordu tam emin değilim modem arayuzunden modemi resetleyecektım yanlıs yere tıkladım.
Komsunun wifidan giriyorum ne yapacağımı anlatabilir misin?
şuan internete wifi üzerinden baglanıyorsan sıkıntı yok.Fakat baglanamıyorsan komşuna gidip bilgisayarından 192.168.1.1 yazıcaksın şifre parola yı yazıcan..Ordan wifi ayarlarından tekrar modemin wifi açıp wifi yi şifreleyip kaydediceksin.
Hocam anlaşamadık herhalde benim internetim var kendi modemimi göremiyorum bende internetsiz kalmamak için girdm komşunun ağına bağlandım
Hocam anlaşamadık herhalde benim internetim var kendi modemimi göremiyorum bende internetsiz kalmamak için girdm komşunun ağına bağlandıTamam ozaman komşundan eternet kablosu iste modeme ordan baglan..Modeme baglandınmı eternet kabolusu ile ayarlarını aç sonra bir daha resetleme.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (255136) ~ 20 Mart 2014 22:42
ben internet ağımı göremiyorum ya komşuyla ne alakası var var benım ınternetim
ben internet ağımı göremiyorum ya komşuyla ne alakası var var benım ıarkadaşım modemi resetlemedin mi sen.Modem resetlenince wifi ayarları internet ayarları internet saglayıcısı kullanıcı adı şifesi (örnek ttnet) bunların hepsi silindi.Sadece eternet açıktır..Wifiden giremezsin.ya eternet kablusu ile modeme baglanıp bu ayarları yaparsın yada öylece beklersin.Sana komşunun modemine gir demiyorum evini ne git modemine eternet kablosundan baglan..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (255136) ~ 20 Mart 2014 22:47
tamam bu ağda yapabilir miyim bu işlemleri?