Wifi Karta Kablo Montajı

dnzynay
06-12-2012, 21:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

arkadaşlar konu hakkında pek bilgim olmadığından konu başlığım uygun mudur bilmiyorum ?
Amacım wireless kartımdaki main ve aux girişlerindeki kabloları iptal edip yada sadece birini (bilmiyorum artık hangisi iptal edilir), bilgisayarın arkasına bi konektör takıp (aynı usb girişi gibi bi giriş) daha sonra yapacağım antenleri o girişten kullanmak...ya da s-link sl-ant70 gibi hali hazırdaki antenleri kullanmak...
1- iç kısımda wifi kart ile bilgisayarın arkasına montajını yapacağım konektör arasındaki kablonun adı? konektörün adı?
2- wifi karta takılı olan halihazırdaki kablomu kullanırsam eğer bilgisayarın arkasına takacağım konektörün adı?
3- yeni takacağım kabloyu main mi aux a mı takaağım? ya da birisine takarsam diğeri çıkacak mı? ya da ikisini çıkarmayıp konektöre mi takacağım?

bu foto başka montajdan alınma. böyle bişe olmasını istiyorum bilgisayarın arkasına

bu foto da başka montajdan alınma. arkadaki anten s-link sl-ant70 gibi bir anten.

bu, küçük olan ucu(artık kablonun bu ucuna takılı olan kısmın adı ne bilmiyorum) wifi karta büyük olan ucu bilgisayarın arkasına takacağım yani yapmak istediğim kablo.

bu benim bilgisayarın wifi kartını ve arka kısmı gösteriyor wifi kart arka kısma yakın bilgisayarın modeli acer aspire 5610z

bu benim wifi kartın markası ve görünüşü

bu da main ve aux u gösteren kısım.

Son Düzenleme: dnzynay ~ 06 Aralık 2012 21:16
murat5038
07-12-2012, 01:05   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

http://forum.donanimhaber.com/m_22474479/tm.htm#msglink_22489527

Burda yani resimleri aldığınız yerde gerekli tüm açıklamayı yazıyor.Ancak bazı antenlerde işe yaramayabilir frekans uyuşmazlığı vs den dolayı.