arkadaşlar ben evimdek interneti komşum ile ortak kullnacam fkat bendeki wifi sinyali onlara çok düşük geliyor bunu yükseltmek için acces pointe ihitiyacım varmış benim merak ettiğim bu aleti onlara koyduğumuzda fişe takdığımızda direk çalışırmı yoksa bir bilgisyara yada telefon hattına bağlı olması gerekiyormu gene bende ana modem olarak airties rt211 var bunla uyumlu bir accses point önerirmisiniz.
wifi sinyal artırma
uygun standartta herhangi bir access point i repeater olarak kullanabilirsiniz güç dışında herhangi bi bağlantı gerektirmez. Burda access point in işlevi aldığı sinyali güçlendirerek sinyal seviyesini artırır. eğer modeminiz 1den çok çıkışlı ise access point i lan üzerinden bağlayarakda kullanabilirsiniz.
Modeminiz ;
Herhangi bir access point ile kolayca yapabilirsiniz pc yada telefon hattına bağlamadan , ama imkanınız varsa bir LAN kablosu ile modemden çıkış alıp direk AP yede bağlayabilirsiniz..
Edit : Modem eklemesi
teşekkür ederim peki bu bazılarında router özellği var bazılarında yok bunun bir önemi varmı bu ne işe yarar
buda işinizi görücektir çok pahalı olmasın diyorsanız
http://www.hepsiburada.com/netma ... 0&productId=bd71638
peki airties ile uyumlumudr birde linksys tip olarak ta hoş gözüküyor nasıl onu tercih edebilirmiyiz birde yorumlarda netmasterda sorun yaşayanlar varmış
peki airties ile uyumlumudr birde linksys tip olarak ta hoş gözüküyor nasıl onu tercih edebilirmiyiz birde yorumlarda netmasterda sorun yaşayanlar varmış
Linksys sonuçta CISCO ürünü çok çok kaliteli cihazlar yani tercih size kalmış :)
okulumuzda NetMaster AP kullanıyoruz ve herhangi bir sorun yaşamadık.
Uyum sorunu olacağını sanmıyorum.