Windows 10 nasıl güzel mi?
Win 10 nasıl
Benimde hiç kullanabilme şansım olmadı. Ama internette göründüğüne göre sorunları çok fazla. Yeni bir sürümün gelmesini bekle. Yada (en çok tavsiye edilen) Win 8.1'e geç..
Windows 10 şu anda hala bir test aşamasında. Bir çok hatalar barındırıyor ve açılışta bazen alt bar aktif olmadığından bilgisayar açılamıyor, sorunu gidermek için ileri düzey bilgiye sahip değilsen bilgisayarı kullanamaz duruma gelebiliyorsun. Hiç kullanma derim Windows 8.1 şu an için daha stabil. Eğer Windows 7 kullanıyorsan en şanslı sensin hiç değiştirme. Benim genel felsefem Windows ürünlerinde SP2 si çıkmadan bilgisayarıma yüklemem, müşterilerime yükletmem.
4. millenium faciasını kimseye önermem... çöp oğlu çöp...
Hoşgeldin Gort, Uzun zamandır gelmiyordun.
Her haberin altına "4. milenyum faciası" yazıp yazıp duruyorsun. Anladık, çöp oğlu çöp.
O beğenmediğiniz Vista, ASIL 2. MİLENYUM FACİASI OLAN Windows 7'nin temellerini attı. Bir nevi SSHD teknolojisi gibi bir şey. Milletin SSD alacak parası yok, HDDler de yavaş olunca millet SSHD alıyor. Vista 2007 de çıktıktan 1 gün sonra bir bakmışlar Mail kutularına şöyle bir mail yazıyor:
l Mesaj: l
l yav şu 2. milenyum faciasını düzeltin.. l
l______________________________________________________________________l
Bunun üzerine hemen ekibi toplayıp, kernel değişmeden "üstüne tema atak" düşüncesiyle Windows 7'yi yaptılar. :D
1. millenium faciası xp
2. millenium faciası vista
3. millenium faciası 8
4. millenium faciası 10
artık windows zamanı bitti yeni isim şart...
Ben windows 8 hiç kullanmadım o yüzden onunla karşılaştıramam ama windows 7 den kat kat daha güzel ve rahat.Performansından gayet memnunum.
me xp gibi nt temelli sadece 98 görünümlü o nedenle xp ile beraber sayılabilir aynı 8 ve 8.1 gibi... çöp oğlu çöp...