Merhabalar
Tüm öğrendiğim ayarlamaları yapmama rağmen şöyle bir sorunla karşılaştım DNS yi ve ISS yi kurdum öncelikle ve DNS ayarlarını (A) değerlerini ve (NS) değerlerini kaydettim Alan adımada ns18 ve ns19 alt domainlerde tanımlama yaptmıştım değerleri bu doğrultuda kaydettimm. Şimdi www.alanadim.com şeklinde explorer a yazdığımda modem sayfam açılıyor ve domain e ping attıgımda da ip numaramdan yanıt alıyorum bu arada statik ip var fakat başka kullanıcılar siteye giremiyor ISS 6.0 yeni site ekle>ip=sabit ip im > header = www.alanadim.com şeklinde tanımlamayıda yaptıktan sonra gerekli izinleri verdim hatta tüm izinleri verdim ayrıca Yerel ağ bağlantımdan da sabit ip belirledim 192.168.2.2 olarak dns bilgisinede aynısını girdim fakat böyle internete çıkmadığı için 2. dns ye de telekomun dns ini verdim burada hata yapmış olabilirim fakat daha önce xp üzerinden iss de varsayılan sitesine ip ataması ve header ataması yapmasamda bağlanılabiliyordu şimdi bu işletim sisteminde header ve ip atasamda atamasamda siteme bağlanılamıyor. Eklemem gereken diğer nokyada modemden 80. portu 192.168.2.2 ye yönlendirdim hangi adımda hata yaptığımı söyleyebilirmisiniz
İyi çalışmalar
(En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum şimdiden sağolun9