Beyler bilgisayarımın özellikleri şöyle
BilgiAlanı Değer BilgiAlanı Değer
CPU #1 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 2997 MHz
Anakart Adı Foxconn G31MV(-K) (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Komut Seti x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1
Ram : 3 GB Bellek Hızı DDR2-800 (400 MHz)
Ekran Kartı : Sapphire hd 4670 1 Gb 128 bit ddr3 hyper memory ( bune ? hyper memory )
format atacam ama xp den bıktım win7 gicdecem acaba 32 bit mi kursam 64 bit mi oyunlar da vb. pc hızında hangisi daha iyi olur pc hangisinde süper olur ? şimdiden teşekkürler....
Win 7 32 bit mi 64 Mü takıldım ?????
Kardeş daha kurmadımda netten 64 bit indiriyom dvd atıp kurcam..... saol desteğin için...
performans açısından hangisi net vede açık bir şekilde doğrulayıcı bir cümle kurulmadı neyazık ki?
beyler hangisinde daha iyi performans alırım 32 mi 64 mü şimdi siz o iy o iyi değil deyince .... hangisini kuruyum performans açısından..... ve herkeze teşekkürler
Windows 7 kurarken elbette 64 bit kurmalısın. 3 GB'lik RAM'i 6 GB ile değiştirsen 64 bit bir başka hızlanır. Sana sürekli ayrıntı verebilirim. Bilgisayarının bileşenleri oldukça hızlı. 120 TL'ye 6 GB RAM alırsan bu hızlanmanın katları bilgisayara kat kat yansır.
Mustafa abi bende ilk öyle diyodum sonra ultimate x86 ile x64ü sanal pcye kurup aynı anda çalıştırdım.x64 2 Mhz daha fazla yiyordu ama şimdi kafam yerime geldi.Arada çok çok küçük bir fark varmış :)Abicim 2 Mhz falan yemez :)İşletim sistemi yapı değişikliği CPU sistem saatine etkisi yok.
64 bit bir işletim sisteminde daha çok program yüklediğimiz zaman bunları 32 bite nazaran dahamı performanslı vede hızlılık konusunda dahamı iyi...? 64 bit sistemin bellek kullanımıyla 32 bitin bellek kullanımı aynımı ? Yoksa aralarında fark varmı..?
64Bit, 32Bite göre ram i biraz daha fazla kullanır..Kesinlikle 64 bit kur
beyler saolun yardımlarınız için 64 bit kuracam yarın şuan sp1 indiriyorummm ilerde şşuan pc de 2 adet ram girişi var birinde 1 gb diğerinde 2 gb takılı 1 gb satıp 3-4 gb ram alabilirmmm herkeze yorumları için teşekkür ediyorummm saolun beyler...
Tabiiki x64 Win 7 Ultimate kur. Farkı hissetmen için oyun oynaman işlemciyi zorlaman gerekecek :)
Bence x86 kur,ben x64 kurdum çok pişmanım yakında 86 ya geçicem,çok yavaş ve ağır çalışıyor dizüstü,açılışı bile 2:36 dk sürüyor :S x86 da böyle bir udurm yoktu ama
3gb ram var nasıl 64 kuruyn kaldırırmı dahada yavaşlar 64kullana bilmen için ram yüksek olması gerekkii yüksek performans alabilesin
64 bit kuranlar birde 64 bit program software arıyolar ,,bence kurmmasın kimse ;Dehehe sürekli yalılım çakışmları yaşarsınız S
64 bit en iyisi sistemi hiç kasmıyor.Oyunlarda da daha iyi performans verdiğini söyleyebilirim.