pc açılırken anakart markası modeli yazan ekran gelidkten sonra siyah bi ekran ve sol süt köşede imleç yanıp sönüyor(15-20sn kadar) sonra pc normal olak açılıyor(microsoftun amblemi fln gelyo) bu siyah ekran çok canımı sıktı yardımcı olurmusunuz
Win 7 açılırken siyah sayfa çıkıyor
crack'li işletim sistemlerinde olur genelde.
Crack'in işi
bırde 1. boot ayarında flopy ve cdrom onde baslamasın bunada dıkkat edın
Bence kesin cd vardır içinde boot etmeye çalışıyordur.
evti çinde cd var mış xD çıkardım sorun kalmadı yardımlarınız için çok saolun
benim de imlecim var yanıp sönen. genel itibari ile bir kaç saniye yanıp sönüyor ve sistem yüklenmeye başlıyor. ama çok nadir olarak o imlecin olduğu yerde takılıp kalıyor. bende ctrl+alt+del yapıyorum o zaman sorunsuzca başlıyor. tavsiye ederim :D
ARKADAŞLAR HP LAPTOBUMA WİNDOWS 7 ULTİMATE KURDUM FAKAT BİLGİSAYAR AÇILIRKEN SİYAH EKRANDA 2 TANE WİNDOWS 7 YAZISI ÇIKIYOR VE 30 SANİYE BEKLETİYOR.. ALTTEKİNİ TIKLADIĞIMDA BİLGİSAYARI KURTARMAYA GİDİYOR. CİHAZDA HERHANGİ BİR SORUN YOK SADECE BU SİYAH EKRAN ÇIKMASINI İSTEMİYORUM. YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
ARKADAŞLAR HP LAPTOBUMA WİNDOWS 7 ULTİMATE KURDUM FAKAT BİLGİSAYAR AÇILIRKEN SİYAH EKRANDA 2 TANE WİNDOWS 7 YAZISI ÇIKIYOR VE 30 SANİYE BEKLETİYOR.. ALTTEKİNİ TIKLADIĞIMDA BİLGİSAYARI KURTARMAYA GİDİYOR. CİHAZDA HERHANGİ BİR SORUN YOK SADECE BU SİYAH EKRAN ÇIKMASINI İSTEMİYORUM. YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜarkadaşım bilgisayarımı sağ tıkla, özellikleri seç, ordan gelişmiş sistem özelliklerine gir, başlangıç ve kurtarma bölümündeki ayarlar bölümüne gir, işletim sistemleri gösterme süresini kaldır ordan tamam diyip sorununu halledebilirsin...