arkadaşlar win7 açılışta hoşgeldiniz ekranı yaklaşık 20-25 saniye gözüküyor msconfigden tüm gereksiz uygulamaları kapatıyorum ama yine aynı sizde durum ne sistem özelliklerim:
core 2 duo 2.4
atı hd 3650
4 gg ram
arkadaşlar win7 açılışta hoşgeldiniz ekranı yaklaşık 20-25 saniye gözüküyor msconfigden tüm gereksiz uygulamaları kapatıyorum ama yine aynı sizde durum ne sistem özelliklerim:
core 2 duo 2.4
atı hd 3650
4 gg ram
şimdi test ettim 8-12 sn sürüyor
p d 3.4
nvidia gf 7600
1gb ram
Bende de 20-25 sn sürüyordur. Sanırım dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Ben bunun bir sorun olduğunu düşünmedim hiç.
toshiba a300 15b laptop kullanıyorum açıkçası hızda vista ile aynı
24snde açılıyor tamamı, windows 7 nin açılışı çok hızlı masaüstü bilgisayarlar için tabiki laptopları bilemem
arkadaşlar açılış süresinden çok hoş geldiniz yazısı tam 20 saniye ekranda kalıyor ve açılış sesi 5 saniye sonra geliyor
windows 7 dvdsini takıp onarın sisteminizi denemekte fayda var :)
windows dvdsini tak dvdyi boot et yeniden başlat aynı kurulum gibi instal yazan yere kadar gel ama instale tıklama sonra aşağıda küçük yazıyla repair var ona tıkla ilk seceneği sec başlatma onarmamı kurtarmamıydı öyle bişeydi tarasın bu kadar
dvd boot etmek nasıl oluyor
bilgisayar ilk açılırken del tuşu veya F8 den yapılır ama bilmiyosan bilen birisi yapsın:) resim koyabilsem gösterirdim
yaptım ama yine 20 saniye sürüyor
ilk kurduğundada mı böyle açılıyordu yoksa sonradan mı oldu?
fazla bişey kurmadıysan temiz bi format at ama beklerim ne olcak dersen öyle kalsın :)