arkadaşlar RC sürümünü indirdimde n yapmamı önersiniz ;
dvd ye yazdırıp formatmı atayım (format haricinde yapmam gereken bişi varsa lütfn açıklarmısınız)
yoksa başka bişi mi ypayım...
TşKKüelr
arkadaşlar RC sürümünü indirdimde n yapmamı önersiniz ;
dvd ye yazdırıp formatmı atayım (format haricinde yapmam gereken bişi varsa lütfn açıklarmısınız)
yoksa başka bişi mi ypayım...
TşKKüelr
Daha önceden de konu açtınız yükseltme yapmak istediğinizi söylediniz. Yükseltme için yükseltme yapacağınız işletim sisteminde Windows 7 setup dosyasını çalıştırıp gelen ekranda "upgrade" tıklayın.
Daha önceden de konu açtınız yükseltem yapmak istediğinizi söylediniz. Yükseltme için yükseltme yapacağınız işletim sisteminde Windows 7 setup dosyasını çalıştırıp gelen ekranda "upgrade" tıklayın.doğru demiş arkadaş upgrade seçeneği ile kuruluma gir dosyalarında yerli yerinde kalır
sölediğiniz gbi yaptım ama olmadı böle bişi çktı ;
You can’t upgrade this prerelease version of Windows 7. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.
temiz kurulum nasıl oluyo abim AÇIKLARSAN sevinirim tşkKÜR
DVD YE YAZDIRDIM ABİM,ŞİMDİ FORMATMI ATAYIM ?
walla abim inan bn bilgisayardan anlamıom (format atmayı bile bilmiom ama deniyecem) bunu yükledikten snra masa üstünde yine "for testing purpose only..." yazacakmı ve kapanma sorunu yine doğacakmı
RC'yi haziran 2010'a kadar kullanabilirsiniz ama 1 mart 2010'dan sonra her 2 saatte bir o da kapanacak...
Tabi siz eminsiniz dimi RC 7100'ü indirdiğinize demin gönderdiğiniz link açılmamıştıda...
RC aslında hemen hemen bitmiş bir sürümdür. İşte bu hemen hemen ibaresi yüzünden yanında bir full sürüm bir işletim sistemi olsa daha iyi olur diyorum. Yinede sorun çıkartcağını zannetmem...
Yüklemek için sistemi dvd'den başlatın. Gerisi bir oyun yüklemesi kadar kolay.
https://www.chip.com.tr/forum/win ... aniyor_t117051.html
recep baltaş nin bu konu daki yanıtına bakarsanız..RC 7100 heralde
Tşkkür ederim ben format atcam