Arkadaşlar bana Win 7 işletim sisteminde çalışıcak deepfreeze programı lazım bu işletim sisteminde çalıştırılması mümkünmü yardımlarınızı bekliyorum...Ayrıca mümkünse şayet Kaspersky Internet Security 2010 programının güncelleme dosyalarının bulundugu klasörü devre dışı bırakmak istiyorum..Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan ricam olur..
Win 7 'de DeepFreeze programı lazım...
arkadaşım deep freeze en son Vista için sürüm çıkardı. Onun bile hala uyumluluk sorunları çıkıyor. Win 7'i için beklemen lazım.
"Ayrıca mümkünse şayet Kaspersky Internet Security 2010 programının güncelleme dosyalarının bulundugu klasörü devre dışı bırakmak istiyorum"
diyorsun böyle bişey yapman emin değilim galiba imkansız. Sadece güncelleştirmeleri Deep freeze kilidi açıp öle yapabilirsin
arkadaşım iyi güzelde birazcık mantıklı ol kullandığın yazılım ne acaba hiç okumadın galiba sağ alt köşedeki ibareyi. deneme amaçlı diyor test aşamasındaki yazılıma niye deepfreze yazılımı yapsınlarki. eğer başka amaçlar için istiyorsan user acaunt ayarlarında çok güzel yollar mevcut program kullanım sınırlama web filtresi vs.vs.
arkadaşım iyi güzelde birazcık mantıklı ol kullandığın yazılım ne acaba hiç okumadın galiba sağ alt köşedeki ibareyi. deneme amaçlı diyor test aşamasındaki yazılıma niye deepfreze yazılımı yapsınlarki. eğer başka amaçlar için istiyorsan user acaunt ayarlarında çok güzel yollar mevcut program kullanım sınırlama web filtresi vs.vs.
Neden yapmasınlar ki...? Win 7 uyumlu programlar mevcut piyasada bu programın neden olmasın...? Ayrıca başka amaçlar için kullanmak istiyorsan demişsin ayrıntılı bi şekilde ''user acaunt'' ayarlarını nasıl yapacagıma dair yardımın dokunursa sevinirim doğrusu....
Arkadaş UAC'yi önermiş ben pek alaka kuramadım ama sen yinede bakmak istiyorsan UAC yi anlatan bir yazı var https://www.chip.com.tr/blog/ahme ... -denetimi_2360.html buyur aslında UAC ile istediklerin biraz karşılanır
Bazen antipatik olmak cok kolay.
Ev kullanicisi icin Deppfreze kuracaksan neden Antivirus kuruyorsun olayin mantigimi kaliyor ?
Yada Kaspersky kurdunsa ne biliyim yada baska bir koruma deepfreze mantigi ne peki ?
Ayrica zaten Seven icinde etkili sekilde Backup yapma olayi var 2 tane dvd icine rahatlikla sistemi yedekliyor arti sistem geri yüklemesi oldukca etkili.
Antipatik olalim ama gercekten sacma isler yani.