yalnisdost sormuş:
merhabalar.Bilgisayarımda windows 7 işletim sistemi kullanıyorum.windows xxp kullanırken bilgisayarımda internet explorer 7 güncellemesiyle kullanıyordum.şu anda windows 7 de internet explorer 8 ve hatta güncellemesiyle 9 kullanıtyorum...bilgisayar xp kullanırken explorer iyi çalışıyordu.şimdi ise win 7 de bilgisayarda internet exploreri açınca hata verior.bende internet explorerin bir uninstaller dosyasını buldum...ve kullandım...internet exlporer kalkmadı ama proğramın yan etkileriyle baş başa bıraktı beni...şu anda firefox kullanıyorum....bilgisarıma tıkladığımda explorer exe hatası alıyorum...klasörleri sağ tıklayıp aç demeden açamıyorum...resimlerime tıkladığımda açılmıyor...görmek için media playere sürükleyip bırakmam gerekiyor...
formatı önerecek kişiler lütfen hiç yazmasın...
regedit kaydı yap diyecekler de sistem kayıtlarını nasıl değiştirebileceğimi açıklasın...
çünkü herşeyi denedim değiştirme şansı tanımıyor...
hatanın olduğu yeri biliyorum ama regedit kayıtlarında değişiklik yapamıyorum...
bilgisayarın fanında sorun vardır temizle gibi şeyleri de yazarak kıymetli vaktinizi harcamayın...
bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsalar sevinirim...
dengesiz yorum yapacak arkadaşlar lütfen kıymetli vaktinizi harcamayın ...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
toshiba satellite pro a 120-180
leptop
ekran : 256
hard disk : 320
ram : 2 Gbyt
işletim sistemi windows 7
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Iron/3.0.197.0 Safari/532.0