Win 7 DE program kaldır menüsü ile ilgili

malixxxxx
02-06-2010, 13:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Arkadaşlar win 7 kullanıyorum dün uyku sersemi ile bir oyunu uninstall ediceğime tuttum oyunun bütün klasörünü delete e bastım ve sildim. evet bunu söylemeye de utanıyorum ancak sanırım şu noktada yardıma ihtiyacım var program kaldır bölümünden eğer dosyayı kaldırabilirsem bir şekilde ( değiştir kaldır yeniden yükle işlemleri işe yaramıyor hem cd den hemde program ekle kaldırdan) o zaman windows 7 oyunu artık görmeyecek ve ben gönül rahatlığı ile kurabileceğim ancak program ekle den bir türlü o dosyayı silemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum...

mcafee23 ayrılmıştır
02-06-2010, 15:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

regedit'i aç
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall    <----bu anahtarı bul bunun altındaki klasörlerde isimlere tek tek bak oyunun ismini bulduğun zaman klasörü sil.

malixxxxx
02-06-2010, 16:13   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten işe yaradı yani program kaldır menüsünden kaldırdım ancak şöyle bir problem ile karşı karşıya kaldım dvd yi takıyorum install başlıyor ancak repair ve remove çıkıyor ikisini de ayrı ayrı denedim ama AWL.dll dosyası bulunamadığı error veriyor. Sanırım oyun ile alakalı bir dosya ne yapıcam artık bende bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem...

Ancak bahsettiğiniz işlem program kaldırdan kaldırdı benim oyunumu çok teşekkür ederim.