Win 7 Dvd-rw Bir Süre Sonra Kayboluyor

siqptare
18-08-2010, 11:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar Yeni aldığım bilgisayarıma ide dvd-rw taktım ve win 7 yi bu dvd-rw ile kurdum. Windows açıldığında bilgisayarımda dvd-rw sürücüsü görünüyor ve kullanabiliyorum. Ancak bir süre(5-10 dk) içine disk(dvd-cd) takmadığımda sürücü Bilgisayarımdan siliniyor. Ve herhangi bir disk taktığımda okumuyor. Bunun sebebi ne olabilir? 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum ancak bir çözüme ulaşamadım. Yeni Bilgisayarımın tadını çıkaramıyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

PCKoLiK BeRKaY
18-08-2010, 11:21   |  #2  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
542 mesaj

Dvd-rw sorunlu olabilir .

siqptare
18-08-2010, 11:26   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Dvd-rw ile sorunsuz şekilde format attım ve win7 yi yükledim. Ayrıca oyun ve program da yükleyebiliyorum. Tek sorun kullanmadığımda bir süre sonra bilgisayarımdan kaybolması...

Me Not Working Hard
18-08-2010, 12:38   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

İde Kablosunun Tam Oturup Oturmadıgına Emin Ol Bendede Aynı Sorun Vardı Kasa Ufakcık Bi Hareket Etse Fanlar Bile Bazen Kablonun Oynamasına Sebeb Oluyordu Kabloları Kontrol Et

siqptare
18-08-2010, 13:20   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

Sorunun yazılımsal olma olasılığı varmıdır acaba ? Çünkü cd yada dvd taktığımda gayet sorunsuz çalışıyor. Tek sorun işlem yapmadığında kaybolması. İşlem yaptığı sürece saatlerde sorun çıkarmıyor. Kablodan yada dvd-rw den olsa işlem yaparkende sorun çıkartması gerekmez mi ? Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

mancukya
18-08-2010, 22:15   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

islem yapmadigi zaman kaybolmasi dogal ortada sorun yokken sorun aramanida anlamak münkün degil.
win 7 de hafiza karti ve dvd tarzi seyler kullanimda degilse kayboluyor.
cd yada dvd taktiginda sorunsuz aciliyorsa burada bunu tartismanin mantigi nedir ?