Arkadaşlar Yeni aldığım bilgisayarıma ide dvd-rw taktım ve win 7 yi bu dvd-rw ile kurdum. Windows açıldığında bilgisayarımda dvd-rw sürücüsü görünüyor ve kullanabiliyorum. Ancak bir süre(5-10 dk) içine disk(dvd-cd) takmadığımda sürücü Bilgisayarımdan siliniyor. Ve herhangi bir disk taktığımda okumuyor. Bunun sebebi ne olabilir? 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum ancak bir çözüme ulaşamadım. Yeni Bilgisayarımın tadını çıkaramıyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Win 7 Dvd-rw Bir Süre Sonra Kayboluyor
Dvd-rw ile sorunsuz şekilde format attım ve win7 yi yükledim. Ayrıca oyun ve program da yükleyebiliyorum. Tek sorun kullanmadığımda bir süre sonra bilgisayarımdan kaybolması...
İde Kablosunun Tam Oturup Oturmadıgına Emin Ol Bendede Aynı Sorun Vardı Kasa Ufakcık Bi Hareket Etse Fanlar Bile Bazen Kablonun Oynamasına Sebeb Oluyordu Kabloları Kontrol Et
Sorunun yazılımsal olma olasılığı varmıdır acaba ? Çünkü cd yada dvd taktığımda gayet sorunsuz çalışıyor. Tek sorun işlem yapmadığında kaybolması. İşlem yaptığı sürece saatlerde sorun çıkarmıyor. Kablodan yada dvd-rw den olsa işlem yaparkende sorun çıkartması gerekmez mi ? Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.
islem yapmadigi zaman kaybolmasi dogal ortada sorun yokken sorun aramanida anlamak münkün degil.
win 7 de hafiza karti ve dvd tarzi seyler kullanimda degilse kayboluyor.
cd yada dvd taktiginda sorunsuz aciliyorsa burada bunu tartismanin mantigi nedir ?