Win 7 DVD ye SP1 Entegre Etmek Resimli Tam Anlatım

ultra-durable
13-05-2011, 13:39   |  #1  
ultra-durable avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
292 mesaj

Anlatım ve resimler tamamen bana aittir bundan sonra başka sitelerdede görürsünüz :)

ben X64 versionunu anlattım Win 7 X64 ve SP1 X64 masa üstüne attım

siz X32 yapacaksanız dikkat edin hepsinin X32 olması gerekir

Kullandığımız RT 7 Lite chip dergisinin verdiği CD de var 32 bit sürümlüğü 

64bit sürümünü isteyen pm den ulaşsın yada google da aratın :) evet bukadar lak lak yeter başlayalım

NOT: 64bit işletim sistemlerinde RT Seven Lite in 32bit sürümü çalışmıyor 64bit sürümünü kurmanız gerekir

RESİMLİ ANLATIM

Win 7 DVD içeriğinizi masa üstünüze  kopyalayın

SP iceriğini de masa üstüne kopyalayın

Browser tıklayarak select OS path seçerek  masa üstümüze attığımız Win 7 içeriğine tıklıyoruz ve tamam diyoruz biraz bekliyoruz karşımıza aşağıdaki ekran geliyor

Burada 1 ve 2. seçenekleri işaretleyerek ok diyoruz ben homepremium anlattım siz ultimate professional vs  hangisi ise onu seçeceksiniz 2 . şıktaki tiki sakın unutmayın ok dedik aşağıdaki pencere geldi

masa üstüne attığımız SP1 dosyasını seçip aşağıda

Aç diyoruz aşağıdaki pencere geliyor

starta basıyoruz aşağıdaki pencere geliyor

burada bekliyoruz uzun sürüyor bende 30 dak falan sürdü sizin sisteminize bağlı daha uzun veya kısa sürebilir sabırlı olmanızda fayda var entegre işlemi yaparken pc nizle fazla oynamayın cclear acmayın  ben de onu acınca hata verdi tekrar baştan başlamak zorunda kaldım Tv izleyin siz en iyisi :)

işlem tamamlanınca aşağıdaki pencere geliyor karşımıza

succesfully yazdı mı işlem tamam demektir şimdi mavi karenin olduğu Proceed tıklayalım aşağıdaki pencere geliyor

buradada bir süre bekliyoruz Loading image... tamamlanınca   aşağıdaki pencere geliyor

Loading complate.. yukarıda işaretli olan task  a tıklıyoruz aşağıdaki resimle devam ediyoruz

1 ve 2. seçenekleri tıkladıktan sonra karşımıza gelen pencerede 

Mode creating images  yapıp 2. şıktaki seçeneğe vermek istediğiniz ismi yazıyoruz ve sağ alttaki Make ISO tıklyoruz ve aşağıdaki resimle devam ediyoruz :)

Dosya adını yazıyoruz ve kaydet e tıklıyoruz bende çıkmamış :) işlem tamamlanınca aşağıdaki resimde görünen diyolog penceresi çıkar

tamam diyoruz artık SP1 entegreli Win 7 miz hazır ISO kalıbını CD ye yazdırıp kullanmaya başlaya bilirsiniz CHIP ONLINE icin ultra-durable tarafından hazırlanmıştır umarım beyenirsiniz ...

Son Düzenleme: ultra-durable ~ 14 Mayıs 2011 17:42
Karub
14-05-2011, 10:17   |  #2  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,652 mesaj

İşte bu ! :)
Çok teşekkürler.. Hemen Ultimate x64'e uyguluyorum.

ultra-durable
14-05-2011, 17:37   |  #3  
ultra-durable avatarı
OP Yıllanmış Üye
292 mesaj

Rica ederim :)

melen
14-05-2011, 19:23   |  #4  
melen avatarı
Yıllanmış Üye