arkadaşlar sony viao win 7 yüklerken format kısmına geldiğimde d sürücüsü görünüyor fakat ne silmeme ne de biçimlendirmeme izin veriyor acaba sorun ne olabilir
win 7 format da d sürücüsü sorunu
Format sırasında disklerin bulunduğu pencerede sağ aşağıda driver options var..oraya tıkla ve sil..
eğer seçenekler d sürücüsü için kesilikle çalışmıyorsa ben xp yada vista cd si varsa onu takıp onlarla silip güzelce sonra win7 yi tekrar yüklerdim daha önce vista bunu yapmıştı bende xp cd siyle silip biçimlendirip tekrar vista kurmuştum ve olmuştu. win 7 de de bence olur.
teşekkürler ......
xp cd si ile ulaşmaya çalışacam
birde stallone arkadaşım sana da söylüyorum soruma dikkat et neyin nerede olduğunu sormuyorum
xp cd si çözüm olmadımı? birde eğer bölüm görünüyorsa d ye dokunmadan c ye format atıp normal bilgisayarımdan biçimlendirme denenebilir.
hocam xp dede mesela sildirmiyor bazen ve format dosyalarını oraya attığı için sildirmiyor senin d de sanırım sistem dosyası görüyor ve silmene izin vermiyor senin çözümün c ye yükleyip bilgisayarımdan silmen olur.
d de zannedersem sadece gizli bir dosya var o da MScahac diye bir dosya onuda araştırdım office ait bir dosya iöiş başka da bilr şey yok olmazsa onuda sileriz dediğiniz gibi de yapabiliriz ama boyutlandırma yapamayız c için
xp yi deneyin derim yada formattan sonra ama xp cdsiyle yaparsanız tekrar c yi boyutlandırırsınız size kolay gelsin. iyi günler.
Walla ben en sağlıklı formatlamayı 98 ve milenyum başlangıç disklerinden görüyorum.Komutları yazıyorum yaparsın diye.
98 ve me başlangıç disketi yada cd sini tak.Ms- komut ekranı gelicek sonra fdisk yaz enter de çıkan soruya evet de.3 deki tüm sürücüleri sil sonra yeniden başlat windows 7 dvd sinden ayır d: c: diye.Yade şu entegre xpler var.Siyah inci 4 dvd de.Programlar boot ekranında gelirken winter xp diye bişey var onu kur herşeyi siliyor.Söyle bir program var yardımcı olurmu bilmiyorum...
http://www.ptdd.com/manual2.htm