Arakdaslar win 7 ' me format atacaım orjinal cd' m su anlık yok amasyada amcaoğlunda kaldı kopya bi cd den atacağım burda paket seçimi format atarken mi yapacam atılma durumnda ultımate mi proffesıonal mı basic mi preminium mu kuracağını adam öyle dedi sana seç die sorar dedi ben ultımate kurmak istiyorum da doğru acaba nasıl seçecem şimididen tesekkürler
Win 7 Formatta paket seçimi ?
hmm su an ultımate yüklü yani format attıktan sonrada ultımate olarak kalmaya devam edecek doğru anlamıs mıyım :)
hmm su an ultımate yüklü yani format attıktan sonrada ultımate olarak kalmaya devam edecek doğru anlamıs mıyım :)yok sanırım biz senle anlaşamadık
şimdi senin lisanslı para verip aldığın bir windows 7 ultimate'in mi var?
önce bunda anlaşalım
eğer öyleyse amacaoğlunda ne arıyor?
Amcanın oğlu bu lisanslı dvd ni kullanmış ve bir pc ye yüklemiş olabilirmi?
önce bunları güzelce anlat ta ondan sonra bende sana doğruyu söyleyebileyim
ikinizede ilginizden dolayı tesekkür ederim arakdaslar nonpasaran araksım print ettin seyden bahsediyordum bende msutafa arkdasım format cd sinden boot edipyüklücem için ondan dedim :) tesekkür ettim
vallahi bende sabahtan beri bir algılama sorunu var ama hayır olsun bakalım her şeyi yanlış anlıyorum
şimdi mustafacım sen nerden hangi mesajdan oynanmış sürüm olduğunu anladın burasını anlayamadım
arkadaşın zaten elinde dvd var birinden almış adamda ona bunda bütün sürümler var yüklerken seçeceksin demiş diye anladım ben olayı (burdaki adamda microsoft tanzim satış oluyo herhal 5 liraya Windows 7 satanlardan )
"ikinizede ilginizden dolayı tesekkür ederim arakdaslar nonpasaran araksım print ettin seyden bahsediyordum bende msutafa arkdasım format cd sinden boot edipyüklücem için ondan dedim :) tesekkür ettim"
bu mesajdan ise arkadaşın teşekkür etmesi dışında hiçbirşey anlamadım
:D tmm tesekkürler nonpasaran :D:D:D
vallahi bende sabahtan beri bir algılama sorunu var ama hayır olsun bakalım her şeyi yanlış anlıyorum:)
şimdi mustafacım sen nerden hangi mesajdan oynanmış sürüm olduğunu anladın burasını anlayamadımarkadaşın zaten elinde dvd var birinden almış adamda ona bunda bütün sürümler var yüklerken seçeceksin demiş diye anladım ben olayı (burdaki adamda microsoft tanzim satış oluyo herhal 5 liraya Windows 7 satanlardan )
"ikinizede ilginizden dolayı tesekkür ederim arakdaslar nonpasaran araksım print ettin seyden bahsediyordum bende msutafa arkdasım format cd sinden boot edipyüklücem için ondan dedim :) tesekkür ettim"
bu mesajdan ise arkadaşın teşekkür etmesi dışında hiçbirşey anlamadım
Şu sürüm seçme ekranı olan Windows 7 ISO yada DVD'sinden bahsettim...
Çok tuhaf bişey,ne zaman böyle bir DVD çıktıda millet istediği sürümü yüklüyor anlamadım...