arkdaşalr win 7 ye geçiş hakkı tanıyan şirketler hangileri ben casper ve hpyibiliyorum peki toshibagibi firmalar yokmu?
Win 7 Geçiş Yapacak Şirketler
Casper bu işten biraz prim yapıyor ama hepsiyle de geçiş yapabilirsiniz. Casper'ın yaptığını söyleyeyim: sizden halihazırda Windows 7 parasını alıyor çaktırmadan :) Gerçekler acıdır.
Elinizde bir lisans varsa, örneğin Vista, hepsiyle geçebilirsiniz. Fiyatlar henüz belli değil sanırım.
lisans değil yenib ir laptop alıcam bu yüzden toshiba da tnb bilişim yüzünden almayın deniyor hpde de çok ısınıyor ne yapacaığımı şaşırdım....
lisans değil yenib ir laptop alıcam bu yüzden toshiba da tnb bilişim yüzünden almayın deniyor hpde de çok ısınıyor ne yapacaığımı şaşırdım....HP, Toshiba..bunların hepsini aynı firma üretiyor. Yok HP çok ısınyor...Yahu sanki toshiba sütten çıkmış ak kaşık. DÜnya'da dizüstü bilgisayarını kendi üreten tek firma var: Samsung* Diğerlerini Clevo adında bir firma üretiyor sipriş üzerine.
*Kaynak: Foxconn (Dünya'nın en büyük fason üreticisi.) fabrikasını ziyaret eden adını veremeyeceğim eski bir ürün müdürü.Ben dizüstümü satın laırken Windows 7 olayına hiç bakmadım zira nasıl olsa Vista'dan geçiş var.
Casper bu işten biraz prim yapıyor ama hepsiyle de geçiş yapabilirsiniz. Casper'ın yaptığını söyleyeyim: sizden halihazırda Windows 7 parasını alıyor çaktırmadan :) Gerçekler acıdır.aynen recep abi ben pc alırken 350 Tl parasını aldılar :( windows vista hoem basicti.Ama şimdi windows 7 :)Elinizde bir lisans varsa, örneğin Vista, hepsiyle geçebilirsiniz. Fiyatlar henüz belli değil sanırım.
Bizim milletteki Casper sevdasını anlamak çok zor :) Güzelim önerilen markalar duruken neden Casper acaba?
Bu arada Recep abi bu ay ki LEVEL'de ki laptop incelemen için teşekkürler. (Samsung'tan bahsediyorum.) Fırsatım olduğunda alacağım ilk laptop olacak :)