arkadaşlar bayağıdır win 7 RC kullanıyorum.ama şu zamanlar görev çubuğu takılmaya başladı.mouse u başlata sürüklediğimde başlat düşmesi 4-5 saniyeliğine yanmıyor. başlata giriyorum bir ögeye tıklayınca 5 saniyeliğine hiç bir işlem yapamıyorum. görev çubuğu bir süreliğine takılıp kalıyor. bilgisayarı seri kullanan bir insanım ve beklemek canımı sıkıyor. göre çubuğu işlevsel olmasa vistaya dönücem ama.
aynı bekleme UAC penceresinde de meydana geliyor. explorer.exe çok cpu kullanmaya başlıyor.
bu sorunun nedenini bilen varmı. ne yapmam gerekiyor?
win 7 görev çubuğu rahatsızlığı
Virüs kapmış olabilirsiniz.
bilgisayara format attıktan sopnra ilk işim zaten anti virüs kurmaktır. önerin için teşekkür ederim.ama virüs olduğunu sanmıyorum. kaspersky anti-virus win 7 ye özel sürümünü kullanıyorum. hatta geçenlerde avast yükledim tamamen taratım. birşey çıkmadı.
pc'm kaldırır win7 ye uygun.
başlat menenüsünü her açışımda işlem yapmam için 5 saniye beklemem gerekiyor.ilginçtir yani.tema bile yüklemedim. aynı problemi yaşayan varsa söylesin
aslında dersim tüm sistemle değil sadece başlat menüsünde. başlangıç zamanlarında da değil. herhangi bir zamanda. ccleaner ı her zaman kullanırım. sorun bence win 7 de. 3dmark06 programında vistada aldığım puandan daha fazla puan almıştım bir 100-150 puan kadar fazla almıştım. donanımımın gücünden tam verim aldığıma eminim. şunu anladım. bu içinden çıkılmaz bir durum. sorunumun cevabı sanırım win 7 final sürümü veya vista :)
hayır kullanmadım ki gerek yok :) win7 nin temasını hiçbirşeye değişmem.
aslında format atmak istemiyorum. format herşeyün çözümü de dedimki bilen birileri vardır registy den falan, win 7 nini şu özelliği var o başlatı yavaşlatıyor gibi.
hepsini ben yükledim de benim yüklemem neyi değiştirir.