selam arkadaşlar windows 7de internet korumali modu ne yaptım ne ettiysem açamadim explorerde internet korumali mod kapalı diyor virus programım eset nod 32 smart security+microsoft security essentials
win 7 internet korumali mod kapalı hatası
http://windows.microsoft.com/tr- ... r-protected-mode-do
denetim masasi -işlem merkezi -kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştir
i açın bakalım ?:)
osman deneme tahtasi yapma gene bak bizi biliyorsan söyle ugraştirma gece gece
yaptim olmadi açık saten ve gereken seviyede
biliyorum ben senin aşamalarini en son türkçe windowsu ingilizceye çevirmişdin yapdim hepsini ama olmuyor gene ... inceledim okudum exploreri sıfırladim ayarlardan girdim olmadi olmadi :) bakalim bu sefer pcye ne yapicam merak ediyorum
bu arada kullanicı denetimi çalışmıyor iki hesap açmişdim birini slldim sanırım pcde ilk yüklenen hesabu silmişim ondan sanırım
:D :D :D
hemen merakınızı gidereyim, hem ingilizcenize biraz katkım oldu,bu duruma üzülmüyor seviniyorum :P
ozcemoz, sende herşeyi denemişsin ki bana yanıt bıırakmamışsın , süpersin kısacası :P
neyse sorunuz gelelim:
UAC yi kapatın.İ.e 8 i açın ve ayarlarına girin..Güvenlik sekmesine tıklayın..Sonrasında
İnternet,yerel internet,güvenilen siteler,yasak siteler
bunlara tek tek tıklayın ve
Koruma modunu etkinleştirin(hepsinde etkinleştirin)
sonraısnda ie yi açıp , kapamanız gerekiyor..kapayıp açın ve sorunun devam edip , etmediğini gözlemleyin..Bu sölediğim işlemler de herhangi bir hata alırsanız , resim koyarsanız iyi olur..
yapdim tek tek etkileştirdim osmanım :) gene olmadi firefoxa geçicem :) çünkü birazdan uçurcan pcmi
2 dk da bilgisayar bile anca açılır..yap hadi bekliyorum , boşuna mı yazdım o kadar şeyi ben ;)
ben çok güzel kullanıyorum , siz nasıl kullanamıyorsunuz anlamıyorum..
Peki o zaman şunu yapın , kökten çözün :
Denetim Masası/program ve özellikler/windows özelliklerini aç veya kapat/İnternet Explorer 8
yanında kutucuk da ki tiki kaldırın..Sistemi yeniden başlatın....
ben konu açmadan önce herşeyi dener yaparim sonra sorarim o kadarda bu işlerden anlamayan biri değiliz sorduklarim hep kazıkdır zaten:) o yüzden neyse yardımın için sagol ...
yeni bir yönetici hesabı açtım eskisini sildim ve düzeldi teşekküler yardım için konu kapananabilir ...
ozcemoz Administrator kullanıcısını aç.
başlat taki kutucuğa cmd yaz gelen kısayola sağtıkla yönetici modunda çalıştır.
sonra: net user Administrator /active:yes
yaz entera bas Artık administrator kullanıcısı açıldı.
Buişlemden sonra bilgisayarı resetle eğer administrator görünmüyorsasenin kullanıcıyı silmen gerekiyor çünkü bir işe yaramayacak artık.
yukardaki cmd yolunu tekrar izle.
bu sefer komut olarak net user SeninKullaniciAdin /Delete
senin kullanıcını kaldıracak.
Otomatikman admini açacak. İşte o zaman Windows a tam hükmedebilirsin.
Ne UAC sana karışır. Nede Başka bir yazılım.
Bütün yetki sende bulunacak.
Ben ilk yaptığım iş bunu yapmak olur windows vistadan bu yana.