32 bit win 7 sistemim var iki gün önce açtım modum açık olmasına rağmen internet yoktu telefondan modem sayfasına girip reset atayım dedim telefonla bağlantıyı seçer seçmez daha reset bile atmadan internet geldi artık önce telefondan giriyorum ondan sonra hemen geliyor ve kesilme vb. bir olay olmuyor cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler...
Win 7 internet sorunu!
Sorunu tam anlayamadım. İnternet bağlantınızın gelmesi için telefonla görüşme mi yapıyorsunuz?
Hayır telefonumun wifi özelliğini kullanarak modemim üzerinden herhangi bir internet sayfası açıyorum.
Modem driveri yok(kutudada yoktu) ama update etmiştim aldığımda şu an kullanılabilir update yok.
dhpc ayarlarına yada ona benzer ayarları bir kontrol et. Bir arkadaşıam gittiğimde de bu tür bir sorun vardı. modem neti görmek için sunucu birimi yada öyle bişi arıyordu. bigisayardan gelen sinyali görmüyordu. kablolarada bak. belki bir kopukluk vardır modeme ben burdayım diyemiyordur.
Kabloloar ilk aklıma gelen oldu zaten her şey normal sorun devam ediyor :S
Sorun devam ediyor arkadaşlar...
http://www.tp-link.com/support/d ... &m=TD%2DW8101G&h=V3
modemının sürücüsü yükle:)
Sorun çözüldü modemin fabrika ayarlarına döndüm sonra TTNET'i aradım hata yapmamak için onlarla birlikte kullanıcı adı şifre vb. şeyleri kurduk 2 dk sonra geldi internet herkese teşekkürler :)