slm beyler Ben yeni laptop aldım..onun hard diskini başka bir diske kopyalayabilirmiyiz..!!
bunu yapan bir program veya yer(şirket) var mı?resimde gösterdiğim disk bölümlerini yeni diske kopyalayabilirmiyiz..!!
win 7 işletim sistemi taşıma
harici bir disk yada pcne 2ci bir disk tak program yada programsizda yaparsin.
Acronis true image programıyla diski komple yedekleyip istediğin bir bölüme tıpatıp kurabilrsn
True imaj da yapıyor diyorlar ama denemedim. Ghost ile ister taşımak istediğiniz bölümlerin imajını herhangi bir dike alıp sonra imajı diğer diske yükleyin isterseniz hher iki harddiskide aynı bilgisayara takıp diski birebir kopyalayın. Ghostla irahatlıkla yapabilirsiniz.
kahraman abi bu true programı için kopyalama yapmak için her böülüm ne kadar ise o kadar bölüm mü oluşturacağım..!!!
örnğin oem bölümü:3,5 gb kopyalama yapmak için 3,5 gb lık yeni disk te bölüm mü oluşturacağım..!!
dediğim gibi true imajı kullanmadım. Ghostta dersen bölüm boyutunun aynı olmasına gerek yok ancak yeni disk eski diskin dolu alanından büyük olmalı. Yani 50 gb lık bir diskte 10 gb lık veri varsa siz bu diski 12-13 gb lık bir diske rahatlıkla kopyalayabilirsiniz. Bunun haricinde direk tolls seçeneğinen copsy my hard drive deçeneğini seçmeniz ileri deyip kopyalanacak diski seçmeniz ileri deyip kopyanın kaydedileceği diski seçmeniz ve ileri deyip işlemi başlatmanız yeterli.
beyler norton ghost izin vermiyor kopylamaya...örenek oem bölümü..ne yaapyım...linux bien arkadaşımda yok..!!!
kardeşim nasıl yapıldığını anlatan bir dökümanın varmı???