bilgisayarımda ıntel pentıum dual core e2500 2,50 ghz 2 gb ram 1 gb ekran kartı bulunmaktadır.sizce bu özellikteki bir bilgisayar win7 yı kaldırabılırmı şimdiden teşekkür edıyorum ...
win 7 kullanabilirmiyim
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.Donanımsal olarak pc niz win 7 kurmak için gayet yeterli...
bilgisayarımda ıntel pentıum dual core e2500 2,50 ghz 2 gb ram 1 gb ekran kartı bulunmaktadır.sizce bu özellikteki bir bilgisayar win7 yı kaldırabılırmı şimdiden teşekkür edıyorum ...Kaldırmazmı hiç kaldırır. Hatta Ultimate yükleyin.Sistemin benimle hemen hemen aynı.
Kurmanı şiddetle tavsiye ediyorum...
Saygılar...
win 7 upgrade advisor yükleyip kesin sonuç alabilirsiniz.
yuksek musadenızle birşey sormak isterım şuanda vista kullanmaktayım pek memnun degilim genellıkle performans acısından sizce bilgisayarım vistada mi daha hızlı calısır yoksa win.7 demi SAYGILAR...
win 7 upgrade advisor yükleyip kesin sonuç alabilirsiniz.
win 7 upgrade advisor minimum şartları baz alıyor ve herşeye destekler diyor.nvidia fx5200 ile aero 1 gb ddr 400 ile sistem sağlıklı ve kararlı çalışmıyor halbuki;arkadaşın foruma sormasının amacı kullanıcı memnuniyetini öğrenmek.
Sitemin Windows 7 Ultimate'i çok rahat kaldırır arkadaşım...Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 29 Ocak 2010 18:01
yuksek musadenızle birşey sormak isterım şuanda vista kullanmaktayım pek memnun degilim genellıkle performans acısından sizce bilgisayarım vistada mi daha hızlı calısır yoksa win.7 demi SAYGILAR...Öncelikle hızdan kastın neydi?Yani sistemi az kullanması m?ı vaya proğramları daha hızlı çalıştırması mı?
Ben ikisinede cevap vereyim :D
Öncelikle Windows 7 daha az sistem kullanıyor. Tabi bu oranı Vistaya göre veriyorum.
Fakat Windows 7 Vistadan daha hızlı değil bunun sebebi. Sitemi Vista kadar Optimize olarak kullanmıyor. Tabi bunu vista gibi kullansa Vista kadar fazla ram yer ve sistem kaynağı ve Windows 7'de Forumlarda taşlanırdı.
Tabi Microsoft Windows 7'yi Bu vistaya atılan taşlardan sonra yapmayı düşündü ve yaptı.
Fakat ben buna reğmen Windows 7'yi öneriyorum çünkü Vistaya atılan taşlardan dolayı Microsoft sadece ram kullanma miktarını aşağıya çekmekle beraber birçok yeni özellik eklemiş.
Saygılar..
Düzenleme : Dikdatör bey Windows 7 Windows Vista kökenlidir.Kusura bakmayın niyetim kabalık değil.Ben orada sadece ram kullanımını optimize etmesi dışıında bir çok özellik değiştirlmiş dedim. Yani bu yorumumda ben Windows 7'nin Vista kökenli olmadığını iddia etmiyorum.
Dikkat etmemiş olabilirsiniz fakat okurken biraz daha dikkatli okusanız inanın bende Çok Mutlu Olacağım :D
Saygılar...
Kusura bakmayın niyetim kabalık değil.Yok bende kabalık ettin demedim sadece eklemeye çalıştım senin sözüne, hiç bir şeyide yanlış anlamadım : )Ben orada sadece ram kullanımını optimize etmesi dışıında bir çok özellik değiştirlmiş dedim. Yani bu yorumumda ben Windows 7'nin Vista kökenli olmadığını iddia etmiyorum.
Dikkat etmemiş olabilirsiniz fakat okurken biraz daha dikkatli okusanız inanın bende Çok Mutlu Olacağım :D
Saygılar...Tam tersine Sen Yanlış anlamışsın ; )
yuksek musadenızle birşey sormak isterım şuanda vista kullanmaktayım pek memnun degilim genellıkle performans acısından sizce bilgisayarım vistada mi daha hızlı calısır yoksa win.7 demi SAYGILAR...Windows 7'de daha hızlı çalışır.Ayrıca vistayı kaldıran bilgisayar da win7'yi kaldırır.