arkadaşlar elimde hard diskimde win 7 var bunu kuracam ama illki dvd ye çekmeme gerek varmı xp işletim sistemi içinde kurulamıyor mu bide nasıl çekcem dvd ye bir iso diyorlar onun için hangi program vat yardım edermisiniz
win 7 kurma sorusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
385 mesaj
indirdigin dosya buyuk ıhtımal ıso formatındadır rardan cıkart sonra nero,ultraıso,powerıso tarzı programlarla dusuk hızda yazdır dvd tak pc yenıden dvd uzerındne başlat kuruluma devam et
OP Yıllanmış Üye
186 mesaj
bu kadar basit mi çok teşekkürler ama iso formatında değilse ne yapacam nasıl anlıcam iso formatında olduğunu tşk..
OP Yıllanmış Üye
186 mesaj
arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler yapınca sonucu söylicem
OP Yıllanmış Üye
186 mesaj
arkadaşilar dvd ye çektim dediğiniz gibi şimdi bende iki bölüm var c de xp d de vista bir bölüm daha açsam ve bunada 7 yi kursam olur mu sorun olur mu ne dersiniz
OP Yıllanmış Üye
186 mesaj
arkadaşlar soruma yardım edebilecem arkadaşlar lütfen
OP Yıllanmış Üye
186 mesaj
Sorunuz daha önceki konularda yayınlandı. Sadece Windows 7 kurun :) 7 hepsini içeriyor.
evet cevaplarınız için çok teşekkürler sebebini sormayın ama ben bir hdd de hem xp hem vista hemde 7 olsun istiyorum bunlar çakışmadan çalışırmı zaten çoğunlukla yüzde 60 xp yüzde 30 vista kullanıyorum 7 yide zaten yüzde 10 falan kullanıyorum şimdi olurmu üçü bir arada olmaz mı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj
Bende daha önce Xp ile RC1 sürümünü farkı HDD bölümlerinde birarada kullanmıştım.Bu RTM'de böyle yapmamız mümkün müdür?(C:XP D,veya E:Win7 gibi...)
Tşk...
Son Düzenleme: bybarut ~ 26 Temmuz 2009 19:38