Arkadaşlar eve monitör amaçlı 40D6000 SAMSUNG LED TV aldım ama görüntü seçeneklerinde 1920*1080 200 yada 100 hz seçeneği yok videolarda bile takılıyor mouse bile yava gidiyor lütfen yardım. ekran kartım ati hd 6950.
Win 7 Led HERZ DEĞERİ Arttıramama ? :(
HDMI,dan bağlı dimi pc ?
led tv değilde normal monitöre bağlayıncada aynı şeyi yapıyormu eğer yapıyorsa sorun led tv veya monitörden değildir ?
Ayrıca 100Hz veya 200Hz yapman için bunun ekran kartının ayarında varsa yapabilirsin ama sanmıyorumki 60Hz üzerine çıksın ?
evet hdmı dvı dönüştürücüsü ile bağlı ayrıca ekran kartı ayarında hd6950 de yoksa hangisinde olcakki en iyi ekran kartlarından eski monitörumdede yine yoktu 60 üzeri win7 den diyorlar ? olabilirmi
evet hdmı dvı dönüştürücüsü ile bağlı ayrıca ekran kartı ayarında hd6950 de yoksa hangisinde olcakki en iyi ekran kartlarından eski monitörumdede yine yoktu 60 üzeri win7 den diyorlar ?Valla açıkçası şu an bendede led tv 1920X1080P 60Hz ve herhangi bir sorun yok ki zaten 100Hz yok ayarlarda ?esas sorun senin kasma donma olayı ? eski monitörü bağlayınca yapıyormu aynı şeyleri ayrıca neden HDMI-DVI dönüştürücü kullanıyorsunki direk HDMI bağla ?
senin işletim sistemi ne kardeş ayrıca bende direk hdmı yok ekran kartı üzerinde dp diye 4 tane çıkış var 2 tanede dvı var.
senin işletim sistemi ne kardeş ayrıca bende direk hdmı yok ekran kartı üzerinde dp diye 4 tane çıkış var 2 tanede dvı var.Benim işletim sistemim Windows 7 ultimate 32bitayrıca senin ekran kartın tam olarak nedir marka ve modeli veya resmi varmı ?
böyle çıkışlar yokmu kartta ?Görüntü çıkışları:
- 2x DVI
- 1x HDMI 1.4a
- 2x MiniDP (DisplayPort 1.2 destekli)