Merhaba ben bilgisayarımda bir süreliğine korsan Win7 kullanıyordum ama şimdi Win7 Orjinal Professional aynı olan sürümünün keyini aldım acaba şuan nasıl bu keyi monte edebilirim Lisansı
Win 7 Lisans
tşk ederim ama olmadı ya herşeyi aynı şekilde yaptım ama olmadı hala eski korsan ürünü gösteriyor :S bunu format atmadan halletmem gerekiyor
üstüne tekrar kur eski verilerin windows.old adı altında saklanır
Fulya tam anlayamadım Windows.oldyi nerede bulacağım ?
ama belli başlı lisanslı başka programlar + muhasebe programalrı var yani buna format atmadan bir şekilde yapılamazmı ?
Peki bişey sorcam sen bu işletim sistemini w7 loaderlamı etkinleştirdin??.. Eğer öyleyse bence tamamen format atmalısın... Çünkü sen anladığım kadarıyla tamamen orijinal bi sistem istiyorsun eğer loaderla etkinleştirdiysen ondan kurtulman biraz zor ayrıca windows servisleri ve sistem dosyalarıylada oynama yapıyor...
Yani bencede önemli dosylarının yedeğini alıp diski biçimlendirip tertemiz bi kurulum yapıp kendi orijinal lisansınla etkinleştir...
kullandığınız kırma yazılımının aynı zamanda uninstall seçeneğide vardır. Yazılımı çalıştırıp unintall seçeneğini tıklarsanız korsan etkinleştirme kaldırılır ve yeniden başlattıktan sonra masaüstü gelmeden sistem sizden etkinleştirme ister. Keyi girer etkinleştirirsiniz. Eğer etkinleştirme işe yaramaz ise yeni key al seçeneği ile int. exp.girer adre çubuğunu C:\ yazarsınız ordan windows klasörüne girip explorer.exe yi çalıştırırsınız masaüstünüz gelir. Tekrar etkinleştirme seçeneklerini denersiniz.