Win 7: Nihai sürüm ne zaman imzalanıyor?

CHIP Online
04-07-2009, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

MS'in Win 7'ye yapılacağı son rötuşun tarihi belli oldu. İşte yeni Windows'un hazır olacağı tarih...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/win- ... alaniyor_13742.html

Resimlerle: Windows 7'ye doğru bir adım daha: Sürüm 7201

Windows 7'nin yapımı 13 Temmuz 2009'da tamamlanacak. Microsoft'a yakın kaynaklar RTM derlemesinin (Release to Manufacturing) hazır olacağı tarihi doğruladı. Haberin kaynağı neowin.net.

Böylece Windows 7'nin nihai sürümü 13 Temmuzda üreticilere test amaçlı olarak gönderilecek. TechNet ve MSDN üyelerinin yanında birkaç Microsoft ortağı da RTM sürüme erişim elde edebilecek.

Bununla beraber yaklaşık bir senedir süren beta testi ve halka açık testler sona ermiş oluyor. Microsoft işletim sisteminin resmi olarak 22 Ekimde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Tüm konu: Win 7: Nihai sürüm ne zaman imzalanıyor?

İzleyin: Windows'un tarihçesi

Resimlerle: Windows 7'ye doğru bir adım daha: Sürüm 7201

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'nin beta ve RC sürüm evrelerinde edindiğiniz tecrübeleri bizimle paylaşın...

PcMaKeR
04-07-2009, 13:09   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

8 in üzerinde antivirus kaldırdım kurdum, visual studio ıvır zıvır demo program falan derken hala tek takılma olmadan çalışıyor: build 7260 dı.

Tamam 13 temmuza ne kaldı ki. 1 - 2 gün sonrasında elimize geçer.

Forever Windows 7 dicez artık :D

ankonist
04-07-2009, 15:03   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

7 çok iyi ama web cam ve tv kartlarında sorun yaşıyorum masaüstü pc 'mde bu sorunları çözebileniniz varmı? avertv go 007 model tv kartı webcamda acrox marka.

PcMaKeR
04-07-2009, 16:42   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

benim notebookun webcamini tanımıyor vista driver ı ile çözüyorum ama tv kartıdır vb dir hepsini tanıdı ;)

AkyüzCan
05-07-2009, 12:10   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
278 mesaj

Dev tester ordusunun bir bireyi olmanın en büyük deneyimi ,işletim sistemlerinin salt skin ya vitrin dediğimiz arayüz değil kernel tabanıyla değerledirmesini öğrenmek oldu bence...Bu da windows 7 için gerçekten de "forever" dopingi...Son kullanıcıya açık testerlik Microsoft un dolar gücü ile yaptıramayacağı yandaşlık ve sürecin gidişine tali yönden de olsa bireyi katması;özellikle bizim ülkemizde çok görülen aceleci ve gereksiz vista aleyhte propaganda sürecinin windows 7 ile devamı olasılığını elimine etmenin en akılcı yolu idi ;daha ne olsun ???

Barış
05-07-2009, 12:56   |  #6  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj

Tartışıyoruz: Windows 7'nin beta ve RC sürüm evrelerinde edindiğiniz tecrübeleri bizimle paylaşın...

Sisteme olur olmaz bir sürü program yararlı yararsız ve uzun süredir AntiVirüssüz kullanmama ragmen daha herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve oyun veya grafik uygulamalarında XP de göremediğim ataklıgı performansı gördüm.Görsel olarakda genel anlamdada çok hoşuma giden bi işletim sistemi oldu :)

"Xp'yi ben yemedim 7 Yedi"

"Se7en Unutmaz Eight Unutur"