win 7 nın vıstaya gore daha yuksek not vermesı lazım degılmı arkadaşlar benmı yanlış bılıyorum yoksa
win 7 nıye pc me duşuk not veriyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.BarışVista 5.9 üzerinden Win 7 ise 7.9 üzerinden değerlendirme yapıbiraz daha acarsan sevınırım anlamadım valla
Mustafa Can32 bit ve 64Aynen öyle, 32 Bit işletim sistemi puanı ile 64 bit işletim sistemi puanını karşılaştırmaya kalkarsanız olacağı budur :)
arkadaşlar benim donanımlarım son sürüm..bios güncelleme yapmayı bilmiyorum
güncelleştirmelerin hepsi yüklü
pc 4gb ram,1gb+256 mb paylaşımlı ekran kartı var.
sitedeki sisteminize kaç puan verdi konusuna bakıyorum ve sistemi en güzel olanlardanım ve puanım da en düşük olanlardanım...
ne yapmam gerekiyor bu konuda yardım eder misiniz ?
3.6 puanım
konu yanlış yerde windows vistaya açıcaktın konuyu :D
kusuruma bakmayın...
gerçi 3.6 bende sabit..win7 de de aynı vista da da...
Vista orjinal olsa etkinleştirmeye 1 gün kaldı yazmaz değil mi ;) ?
Neyse bu kadar fazla takma puanları 4 gb ramin var ama 32 bit vista yüklemişsin ee öyle olunca da vista 3,25 gb ram kullanabilecek çünkü 4 gb ramin varsa 64 bit yüklemen lazım.O yüzden düşüktür.
Ben de win7 kullanırken puanım 4,4 ken orjinal vista starter (casper pc ile gelmişti.) 4,7 oldu puanı...
Win7 nin böyle puan sorunu var bence laptopumda ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra puan 3,6 iken 3,2 oldu :D :D
Ben artık puanları takmıyorum çok da önemli değil saçma sapan işler ha vista ha win7 çok da fark yok iki sistem arasında.
bende böyle bir hata çıkıyor. hala vista sonuçlarımı gösteriyor. yani win 7 kurulduğundan beri böyle ve hiç ölçüm yapamadım neden olduğunu da bulamadım bulabilen söylerse çok iyi olur
mobility modder ati için bir program değil mi?
benim notebookum NVIDEA 9600M GT
laptopvideo2go.com değil mi sanırım biraz yavaş yükleniyor açılmadı ben nvidia nın kendi sitesinden indiriyorum şimdi v 195,62 sanırım en yeni sürümdür 04/12/2009 da çıkmış
yüklendi ancak son sürümü indiremedim forumlara başvurun türü şeyler yazdı