arkadaşlar çevremdeki insanlar hiçbir işletim sisteminin karalı sürümü çıkmadan kullanılmaması gerketiğini söylüyorlar... ve bu bendi psikolojik olarak yüklememe eğilimine sokuyor... ne yapmalıyım bide size sorayım dedim...
win 7 rc ve psikolojik baskı
katılıyorum win 7 süper bir de tr yamayı kurdunmu ohh keyfine bak
Kurun. Eski işletim sisteminizi silmeden, başka bir sürücüye kurun Win7'yi. Deneyin, kendi gözlerinizle görün. Beğenmezseniz kaldırırsınız.
Bütün gece kurcaladım. Bir kez bile hata iletisi almadım. Vistada en basitinden "Windows gezgini çalışmayı durdurdu hatası alıyordum." Normalde bu hatayı en az 2 kere almam gerekiyodu.
Bence çok stabil ve görsel olarak çok güzel. Bir iki gün kullan Xp'ye bi daha bakasın gelmez.
yaa şoyle bunu rc olarak düşünme bu bir reklam çünkü bundan önceki hiç bi işletim sisteminin rc si halka açılmadı bundaki mantik ticari şoyle ben süper bi işletim sistemi yaptım baka dene gör kesin beğencen ve bana para bayılıp alacan mantığı var finali okey..meraketme xp dende vistanda daha kararlı olduğu kesin :)
arkadaşlar: şu sisteme gider mi..?
amd 64x2 5200 cpu
2gb ddr2 ram
320 gb hdd
win xp home edition sp3
780g üzerine ati hd 256 mb 3200 ekran kartı
birde bu ayrı disklere kurma olayı var mış onuda bi açarsanız çok sevinirim teşekkürler...sağolun
arkadaşlar ben 22 nisanda kurdum winodows 7 rc yi 14 15 günden sonra testlerime dayanamadı ve hatalara mağruz kaldı.Yalnız Xp ilk çıktıgında 1 hafta vista ise 3 gün çökmeden bana dayandı gerçekten bu işletim sistemi harika,Belki inanmıcaksınız ama kendi hatasını hemen bulup düzeltiyor.Ama emin olun micorosoft windows 7 2010 ortasında yada sonunda çıkartıcak diye düşünüyorum ve bu kullandığımız RC den çok daha sağlam ve farklı olacagına inanıyorum.
sistem güzel ekran kartın onbord sa bilemem en düsük 6800tx 1gb ram 2 ghz işlemci yazıyor sitesinde gereksinimlerine.
ugossarkadaşlar çevremdeki insanlar hiçbir işletim sisteminin karalı sürümü çıkmadan kullanılmaması gerketiğini söylüyorlar... ve bu bendi psikolojik olarak yüklememe eğilimine sokuyor... ne yapmalıyım bide size sorayım dedim...İşyerindeki veya internet kafe neysede ev kullanıcılarının bu kadar kararsız kalmasını anlayamıyorum çok zor bişe değilya 20dk da kur dene beğenmezsen geri kaldır gitsin arkadaşım.
Ben kararsızım çünkü beğenmezsem 150 dolar verip aldığım vista ne olacak kurulum cd si yok elimde pc ye kurulmuş bir şekilde geldi diğer yandan beğensem bile 2010 hazirandan sonra ne yapacağım tekrar 200 dolar verip win7 mi alacağım.Çok riskli görünüyor.
rhemeBen kararsızım çünkü beğenmezsem 150 dolar verip aldığım vista ne olacak kurulum cd si yok elimde pc ye kurulmuş bir şekilde geldi diğer yandan beğensem bile 2010 hazirandan sonra ne yapacağım tekrar 200 dolar verip win7 mi alacağım.Çok riskli görünüyor.Ne yapacağınızı, nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız kurmayın. Bugün biri outlook yazışmalarını kaybetmiş, forumda mesajı vardı. Ben bittim idi son mesajı. Tamamen bilmediği için kaybetti. Maceraya atılmaya gerek yok bilmiyorsanız.
vistacılar beleş geçicek zaten win7 ye tek kuruş odemeden
kerimcemvistacılar beleş geçicek zaten win7 ye tek kuruşbu işe sevindim. Orjinal vista lisansım var.
rhemeBen kararsızım çünkü beğenmezsem 150 dolar verip aldığım vista ne olacak kurulum cd si yok elimde pc ye kurulmuş bir şekilde geldi diğer yandan beğensem bile 2010 hazirandan sonra ne yapacağım tekrar 200 dolar verip win7 mi alacağım.Çok riskli görünüyor.iyide vistayı niye silesin ki 7 yi d ye kurarsın dilediğin zaman dilediğini kullanırsın
rheme150 dolar verip aldığım vista ne olacak kurulum cd si yok elimde pc ye kurulmuş bir şekilde geldiLisanssız Vistaya 150 lira mı verdin?
Vistası olanların Windows 7 ye geçişi otomatik güncelleme aracılığıyla mı olacak yoksa indirip kurunca otomatik lisanslı mı olacak bu konuda bilginiz var mı
Benim vistam lisanslı ama cd verilmedi yani lisans numarası filan var zaten sıfır aldığım pc ile birlikte geldi harddisce koymuşlar. ?
baran101010benim bildiğim windows 7 çıkmadan 1 ay öne vista alanlar win7 ye terfi decek yani sen ocak 2010 da vista aldın diyelim şubat 2010 dada windows 7 çıkı o zaman geçebilirsin vistayı eskiden aldıysan olmaz geçoyle bişey yok istersen vistayı çıktığında al yinede win 7 i beleşş..