win 7 stopped working?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Turkishfs
10-09-2009, 03:37   |  #1  
Turkishfs avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
227 mesaj

Merhabalar forumunuza henüz katıldım fakat uzun zamandır takip etmekteyim
win7 ultimate 64 bit kullanıcısıyım (2 haftadır :)) oldukça iyi birişletim sistemi olduğunu düşünsemde bazı hatalarla karşılaşmadımdiyemiyorum Render vb konularda hiç yarı yolda kalmayacağımı düşündüğümbu OS Age of Empires III adlı bir oyunda uyumluluk problemi yaşamamasebep oluyor oyun açılıp oynamama imkan vermesine karşın bir süre sonrahas stopped working (çalışmayı durdurdu) uyarısı alıyorum bir çokforumda yanlış anlatıldığını, kullanınca anladığım mod Xp kurdum, tabikullandınızmı bilmiyorum ama bu virtualization tech donanımtanımadığından oyun oynama imkanım olmadığını düşünüyorum 

bu konuda sizce ne yapabilirim?

Uyumlulukmodları xp sp2 xp sp3 vista vista sp1 ve yönetici modunda çalıştırşeklinde denendi oyun kopya olduğundan (malesef çoğu kişi gibi bir çokoyunun kopyasını kullanıyorum hafif korsanlık durumu :D)
farklı crackler denendi cevapınızı bekliyorum...

_hEro
10-09-2009, 03:47   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

Windows 7 ile ilgili birşey olmadığını düşünüyorum.Warcraf 3 te  bile tek bir sorun çıkmazken aoe3 de hiç çıkmaması lazım:) Windows Xp modda oyun oynanmıyor maalesef.Çünkü ekran kartı sanallaştırılamıyormuş.Xp modda oyun oynayamama sebebiniz bu yani.Çalışmama sebebi başka birşey olmalı.Oyunu orjinal alın bence:) Yok ben anlayamadım üzgünüm.Diğer arkadaşlar yardımcı olur büyük ihtimal denk geldiklerinde.Size kolay gelsin.

Düzenleme: Ha bu arada sisteminizin özellikleri neler?

Son Düzenleme: _hEro ~ 10 Eylül 2009 03:48
Mustafa@PC
10-09-2009, 04:54   |  #3  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Ben Age Of Empires 2'yi uyumluluk modu olmadan oynadım. Oyunu kaldırıp yeniden kurun. Donanım sıcaklıklarınızı kontrol edin.

Ayrıca : "Windows 7 will never stop working" :P :)

Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 10 Eylül 2009 05:01
Recep Baltaş
10-09-2009, 11:13   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Oyunu 1.13 sürümüne güncelleyin. Ben de hiç bir sorun yok.

Konu , oyunun korsan kopya olması dolayısyla kapanmıştır.

Lütfen kopya kullanım ile ilgili destek istemeyiniz. Ayrıca bu Sorun Windows 7'den değil, kullandığınız Crack'ten kaynaklanıyor.