Win 7 ve Ben

şakirm
07-05-2009, 17:01   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
123 mesaj

Arkadaşlar 2 Gündür uğraşıyorum ve artık pes ettim
win 7 çıktı ve ben hemen lisansı aldım ve indirmeye başladım tam 1 günde sabah 10 dan akşam 6 ya kadar indirdim ve 2 mb kala durdu ve birdaha çalışmadı indirme proğramı filaş get. Ve forma yazdım ne yapabilirdiye yeniden yükle dediler arkadaşlar vende tam öğle yaptım ve dün yine indirdim ama yine aynısı oldu indirme bitiyor bilgisayar donuyor kalıyor resetliyorum bakıyorum 2 mb yine yok talihsisilik ve kotam 4 gb yani 4,5 inidirdim win 7 yi şimdi ben ne yapayım bu win 7 yi ölmemek elde değil sinirden şidi dosyalar index ve bilgisayarım o dosyanın özelliğine dahi bakamıyor hemen kitleniyor win 7 yaktın beni bizimkisi bir aşk hikayesi nediyeyim artık bakalım torrentten denicem bir ay sonra tabi. Aşık olduAşk

Mustafa@PC
07-05-2009, 17:11   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Microsoftun sitesinden indir,

Flashget ile indirme kendi download manager'i ile indir.

StyleALP
07-05-2009, 17:11   |  #3  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Dostum FlashGet gibi Download Hızlandırıcılarına güven olmaz diyorum başka bişey demiyorum.;) Böyle büyük çaplı dosyaları download ederken birdaha bu tür programları kullanma derim. ;) Bu konu hakkında yorumum bu kadar. Ne diyeyim, ALLAH + Microsoft yardımcın olsun. :)

Iyı GunleR...

norn
07-05-2009, 17:23   |  #4  
norn avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj

dostum sana şunu tavsiye edeyim. şehir merkezindeysen güzel bi internet kafe bul. bağlantı hızı en az 4 mbit ve sabah erken açılanlardan olsun. bulabilirsen 8mbit olanlara git. download için en uygun ssatler sabah saatleri. sabahleyin gidersen pek kimse olmaz nette. genelde o saatlerde 4mbit bağlantıda 400k ile download yapabilirsin. 32 bit sürümünü indirmek topu topu 2-2.5 saat sürer. indirince atarsın bi flash belleğe sonra paşa paşa evde yüklersin dvdye. maliyet olarak çok pahalıya patlamaz. genelde netcafeler 1 tl saati. toplamda 2-3 tl ye indirirsin. evde gb başına fazladan 10 tl ödemeye hiç değmez. daha önceki win 7 betayı öle indirdim micrsofttan.ayrıca nette araştır microsofttan direkt link bulabilirsen download programlarıylada indirebilirsin. bulamazsan microsoftun kendi programıyla indirirsin.

Son Düzenleme: norn ~ 07 Mayıs 2009 17:28
Banned
07-05-2009, 17:29   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Hangi ildesin? Belki sitede bulunduğun yerde ikamet eden indirmiş birileri vardır ne dersin? Soruna  gelince tamamen windows hatası. Özellikle windows xp de bu tür %99 gelince indirmenin durması proplemi ortaya çıkabiliyor ancak bu tür önce temp dosyasına indiren yazılımlar yerine firefox gibi direk dizine indiren yazılımlarda proplem çıkmıyor. Tekrar indirmek isterseniz firofox ile indirmenizi öneririm.

Fattur
07-05-2009, 17:34   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

bildiğim kadarıyla o %99 lık dosyayının uzantısı iso olarak değiştirince kullanılabiliniyor..