arkadaşlar win7 de esed nod 32 antivürüs kullanan var mı bir sorun var acaba?
win 7 ve nod 32
Bence pardus kullanın antivirüs yazılımına gerek kalmaz.
oldu tek bi anti virüs için işletim sistemini değiştircekti arkadaşta zaten :D
Nod32 son sürümü sorunsuz çalışıyor bu arada.
hiçbir antivirus kurmayın..bilmiyorum yani,şu viruslara trojenlere nasıl kendisiniz kaptırıyorsunuz anlayamıyorum..sistemi boşuna antivirus falan kurupta kasmayın...şu bu antivirus kasmaz falan da demeyin..hepsi ramdan az da olsa kullanır..interneti az da olsa yavaşlatır ..crack kullanmayın sisteme hiçbir şekilde virus bulaşmaz.girdiğiniz sitelere azıcık dikkat edin,kendiniz antivirus olun..
hiçbir antivirus kurmayın..bilmiyorum yani,şu viruslara trojenlere nasıl kendisiniz kaptırıyorsunuz anlayamıyorum..sistemi boşuna antivirus falan kurupta kasmayın...şu bu antivirus kasmaz falan da demeyin..hepsi ramdan az da olsa kullanır..interneti az da olsa yavaşlatır ..crack kullanmayın sisteme hiçbir şekilde virus bulaşmaz.girdiğiniz sitelere azıcık dikkat edin,kendiniz antivirus olun..Arkadaşa katılıyorum. Rutin kontrole de gerek yok, insan kendisinin doktoru olmalı.Arkadaşın dediği şakaysa çok çomik, ciddi ise çok saçma.
Arkadaşa katılıyorum. Rutin kontrole de gerek yok, insan kendisinin doktoru olmalı.şaka değil kardeşim,ciddi..cracklarla falan ilgin çok ise bu yazı saçma olabilir sana.ama biliçli internet kullanıcısı isen hiçbirşekilde bilgisayarına virus bulaşmaz..antivrus ddediğiniz olay saççma sapan birşey..özellikler kaspersky...1 ay kullandım ne virus uyarısı veriyor nede trojen..sistemi kasmaktan başka birşey yaptığı yok.4 gb ram olmasına rağmenArkadaşın dediği şakaysa çok çomik, ciddi ise çok saçma.
Kaspersky en iyi AV'lerden biridir. Her ne kadar NOD32 gönlümün bir yerinde dursa da... Sadece IS sürümün her programa izin vermiyor hep soru soruyor onu da bir ayarla kaldırabilirsin. Çok iyidir. Siz hala KIS 2007'mi kullanıyorsunuz? "Norton çok kasıyor" diyenler NIS 2009'da nası fos çıktı gördünüz mü? Hatta Norton oraya bir tablo koydu, sistem kaynağı tablosu. KAV veya KIS sistemi kasmaz arkadaşım; tabi siz 2007-2006'larda kalmadıysanız...
kaspersky i korsan olarak kullanıyorsan hiçbir şey bulmaz..bi işe yaramaz..
ama orjinal ise o zaman gör sen onu ...
avira daha usb de ki virüsü bulamadı..o virüsü silmek için avast ı yükledim,virüsü sildim ve sonrada panda 2009(windows 7 için uyumlu) olanı yükledim..ben windows 7 için bir virüs programı bulamadım..windows 7 ye layık olan yok gerçekten
şuanda da avira yı kullanıyorum ama yeterince memnun değilim o başka : )