S.a
Ben xp kullanıyordum.Bir şekilde virüs bulaştı.Bütün exe. ler kiltilendi.Bende değiştireyim derken Win 7 ultimate kurmaya karar verdim.Kurdum. Fakat deneme sürümü idi.Sonra Win 7 pro cd si elime geçti.Loaderi de vardı.Kurayım dedim.c ve d iki fiziksel sürücüm var.Format attım.Şu anda pc de herhangi bir işletim sistemi yok.Açılışta missing operating system hatası alıyorum.Boot cd si yaptım olmadı.Sistem görüntüsü yok uyarısı çıkıyor.Ana açılışta boot mgr eksik ctrl+alt+delete yeniden başlat yazıyor.
Şimdi ben elimdeki Win 7 cd sini kurulum ekranına getiremiyorum.Sistem kurtarma seçeneklerinden hepsini denedim.Sorun şu an yuyklu bir işletim sisteminin olmaması.Dolayısı ile sistem geri yukleme görmüyor.sistem görünütüsü kurtarma çalışmıyor.Elimde boot cd si var.Win7 kurtarma diskini oluşturmuştum. Win 7 cd side var.
Üstelik fiziksel sürücülere baktığımda c nin biçimlendirme olması gerektiğini sölüyor.D için normal.kapasitesini falan gösteriyor ama içi bomboş.c yede biçimlendirmeye izin vermiyor.
Ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim. Tşk ederim..