[/url]
[url=http://urlal.com/dqqf]
sanırım driver yüklü olmadığından böyle şimdi ben win 7 driverlerını nasıl bulucam :S
win 7 yi yeni yükledim fakat :S
intel core 2cpu T7200 2.00 ghz işlemci
2 gb ram
32 bit işletim sistemi
Hp değil :D Asus PRO31J daha çok bilgi derken sen söyle ona göre veriyim. =) yada modelinide yazdım internetten de bakabilirsin
Muhtemelen korsan kurdun ve birileri sana sakin update yapma dedi cünkü baska mantigi yok.
O driverslarin büYük bölümü update icinde önerilecek ve bulacakti bulamadiklarini ise markali pc ise resmi sitesine girip bakicaksin win7 drivers yoksa sunmuyorsa isimlerini yazarsin burada yada nette arardin.
Diger sekilde ise markasiz toplama pc ise anakart modelini verirsin.
Ama ilk olarak update yaptir.
doğru update yapmadım ondan olabilir bir deniyim sağolasın =)
bu çok saçma işte update ile sürücü olayı ben bu işi evemedim bir türlü
ben ve benim gibi birçok kişi sürücülernmi cd'de yedekli biçimde elimin altında bulmak isterim.İlla ki format atmak için internet mi olması lazım.
Bugün internet var evimde yarın olmazsa sürücü aramaya internet arayacak bir de doğru güncellemeleri bulmasını bekleyeceğiz.
Yarın öbürgün destek kesilince driver yok eyvallah microsoft.
Birde microsoft bu işi yapmaya başladığından beri üreticilerin driver dosyalarının tamamını dijital olarak imzalamıyor.Üretici itesinden kurarken veya kurduktan sonra kontrol edilirken görülüyor ki driver WHQL olarak imzalanmamış.Haliyle çoğu kişi microsoft'un update ile gelen driverlarını kuruyor.
Onlar da da bir sürü problem var ekran kartının en iyi çözünürlüğünü göstermeyen,onboard ses kartlarının çoğunda cızırtı problemi gibi şeyler microsoft onayladığı driverlardan kaynaklanıyor.
Bence üretici sitesinden driverları indirip yedekleyin.
Yarın ne olur ne olmaz
Düşünün Format atmaya bir yere gittiniz win7 kurdunuz adama dediniz internet
adamda yok dedi,
eh internet yoksa ses yok,ekran kocaman görünüyor yazıcınızı da kullanamayacaksınız
borcunuz 30 lira derseniz.ya dayak yersiniz ya da arkanızdan hiçbirşey bilmeyen adam gönderiyorlar derler.
insanlar win7 kendi nasılsa kuruyor diye driver cd'lerini neredeyse çöpe atıyor.
(bence hurafe bir inanış internet ile geliyor sonuçta windows 7 ile değil)
Sonrası;üstteki gibi yaşanması muhtemel bir diyalog ile karşılaşılabilir
öyle yada böyle birşekilde sürücüler geliyor. adama ATK, ekran kartı, kart okuyucu driverları lazım. Tabiki sitesinden indirmesi lazım ama biz normal olarak sürücüleri yüklediğini varsayarak söyledik ve güncelleştirmelerle driverlar gelecektir.
bu çok saçma işte update ile sürücü olayı ben bu işi evemedim bir türlüMarkali pc aldiginda yada en basitinden ana kart aldiginda zaten sana driverslari veriyorlar Xp sonrasinda ise Vista driverslari varken adam cikacak olan Windows 7 icin driversmi yazacakti ?
ben ve benim gibi birçok kişi sürücülernmi cd'de yedekli biçimde elimin altında bulmak isterim.İlla ki format atmak için internet mi olması lazım.
Bugün internet var evimde yarın olmazsa sürücü aramaya internet arayacak bir de doğru güncellemeleri bulmasını bekleyeceğiz.Yarın öbürgün destek kesilince driver yok eyvallah microsoft.
Birde microsoft bu işi yapmaya başladığından beri üreticilerin driver dosyalarının tamamını dijital olarak imzalamıyor.Üretici itesinden kurarken veya kurduktan sonra kontrol edilirken görülüyor ki driver WHQL olarak imzalanmamış.Haliyle çoğu kişi microsoft'un update ile gelen driverlarını kuruyor.
Onlar da da bir sürü problem var ekran kartının en iyi çözünürlüğünü göstermeyen,onboard ses kartlarının çoğunda cızırtı problemi gibi şeyler microsoft onayladığı driverlardan kaynaklanıyor.Bence üretici sitesinden driverları indirip yedekleyin.
Yarın ne olur ne olmazDüşünün Format atmaya bir yere gittiniz win7 kurdunuz adama dediniz internet
adamda yok dedi,eh internet yoksa ses yok,ekran kocaman görünüyor yazıcınızı da kullanamayacaksınız
borcunuz 30 lira derseniz.ya dayak yersiniz ya da arkanızdan hiçbirşey bilmeyen adam gönderiyorlar derler.
insanlar win7 kendi nasılsa kuruyor diye driver cd'lerini neredeyse çöpe atıyor.
(bence hurafe bir inanış internet ile geliyor sonuçta windows 7 ile değil)
Sonrası;üstteki gibi yaşanması muhtemel bir diyalog ile karşılaşılabilir
Yazdigim her 2 sekildede drivers cdsi elinde var olmadi aldigin ürün cdsi Vista falan icin ise resmi sitesinde uyduruk bir firma degilse zaten yeni sürücüleri mevcut yükle at cdye.
Ayrica Windows update kalmak zorunlulugu yok benim aylik takildigim mes drivers diye site var mesala güncellemek icin olayi pek cözemedim arkadasim.
herneyse benim konuya dönelim update yaptım yine olmadı :D
ya koskoca forumda win 7 yi adam gibi bilen yokmu
ya koskoca forumda win 7 yi adam gibi bilenAdam gibi bilgi verirsen adam gibi cevap alirsin bu uslup yakismamis.
kimse müneccim degil pc markaliysa tam marka ve modeli markasiztoplama makineyse anakart modelini gpuz yada benzer programla yazacaksin söylenir sana.
Ama bu sekilde sacma sapan anliyan bilmem ne diyerek kendini rezil etme daha dogru dürüst ilk olarak bilgi vermeyi ögren.
O tahminen laptop
Acer'ın sitesinden bak.
Ve 2.Yöntem sen Google'a CPU-Z yaz indir ve oradan bütün bölümlerin fotoğrafını çek.Biz sana siteleri verelim
Umarım google amcanın yararı olur:
http://www.google.com.tr/#hl=tr& ... fp=355f9eb22d4d6b71
Adam gibi bilgi verirsen adam gibi cevap alirsin bu uslup yakismamis.
kimse müneccim degil pc markaliysa tam marka ve modeli markasiztoplama makineyse anakart modelini gpuz yada benzer programla yazacaksin söylenir sana.
Ama bu sekilde sacma sapan anliyan bilmem ne diyerek kendini rezil etme daha dogru dürüst ilk olarak bilgi vermeyi ögren.
[/url]
[url=http://www.yukleresim.com/]
[/url]
[url=http://www.yukleresim.com/]
[/url]
[URL=http://www.yukleresim.com/]
Dostum bu sorun updatlele ilgili digil.
masaüstüne sag tıkla ekran çözüürlüğünü tıkla ,acılan sayfada sag üst kısımda algıla secenegini tıkla.büyük ihtimalle masaüstün normale dönecektir.Eger dönmeze pcyi kapat ve fişi çektikten sonra ekran kartını slottan cıkar yani anakart üzerinden.birkaç saniye bekleyip tekrar tak düzgünce.
sonra pcyi ac hersey düzelmiş olucaktır.
bu sorun donanımsal bir sorrundur.
kimi zamanda win7 kullanan acemiler flash bellkelerini güveni kaldır derken yanlışklı ekran kartını kaldırırılar :) buda aynı soruna sebep olur.yine üstte yazdıgım 2 secenegi deneyerek düzeltebilirsiniz sorunu.
Sorun donanımın yanıt vermeyi kesmesi ile gilgilidir.