Bilgisayarımın özellikleri bunlar format atacağım ama hazır formatlamışken win8'e geçeyim diyorum. Sizce geçmeli miyim? Ayrıca yine 32bit mi yükleyeyim yoksa 64bit mi? Bir de sürümler çok önemli mi? Yüklersem enterprise yükleyeyim diyorum.
Win 8'e geçmeli miyim?
neden 32 bit yüklediğini zaten anlamadım işlemci iyi ram iyi 7 olsun 8 olsun 64 bit iyidir.
Ayrıca çok zor değil 7 kullanıyorsan bir de 8 kur dene 10 gün kullan beğenmezsen 7 kur tekrar. xp kullanıyorsan 7 kur dene sonra 8 kur dene yani zevk meselesi.
Anakart ve ekran kartı Windows 8 destekliyorsa Windows 8 kurmanı öneririm...Benim anakartım Asus en son Vista destekliyor ama sorunsuz Windows 8 kullanıyorum...Ekran kartım Win 8 desteklii..Senin ekran akrtın ve diğer donanımların desteklerse geçebilirsin...Şunuda bilmeni isterim..İlk başta kafan karışıcak..Bir yandan hızlı olduğu için beğeniceksin, bir yandanda Metro arayüzünden sıkılıp arada kalırsın..Ama ben devam etmeni öneririm..Er/geç alışacaksın...
Bilgisayarımın özellikleri bunlar format atacağım ama hazır formatlamışken win8'e geçeyim diyorum. Sizce geçmeli miyim? Ayrıca yine 32bit mi yükleyeyim yoksa 64bit mi? Bir de sürümler çok önemli mi? Yüklersem enterprise yükleyeyim diyorum.Anakartın destekliyorsa geç Windows 8'e. Sürücüleri kontrol et.
Bilgisayarımın özellikleri bunlar format atacağım ama hazır formatlamışken win8'e geçeyim diyorum. Sizce geçmeli miyim? Ayrıca yine 32bit mi yükleyeyim yoksa 64bit mi? Bir de sürümler çok önemli mi? Yüklersem enterprise yükleyeyim diyorum.bence geç nasıl olsa bizi windows 8ze geçirecekler nasıl vistadan 7ye geçirdiler buda öyle olacak en azından alışmış olursun
Yorumlarınız için teşekkürler ben yükleyeyim en iyisi 8'i
Fiasco işletim sistemi. 7'da kalın gitsin.