Win 8'li tabletlerin, iPad'i böyle geçebilir!

CHIP Online
17-02-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Win 8'li tabletler bir türlü yıkılmayan iPad krallığını yıkabilir mi? İşte bunu sağlayacak 10 şey!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/win- ... ecebilir_31965.html

Resimlerle: İşte Windows 8'li ilk tablet: Samsung 700T!

Windows 8'li tabletlere hiç olmadığımız kadar yakınız. Metro arayüzü ve uygulamaları, ikiye bölünebilen ekran ve çok daha fazlasıyla Windows 8 ilgi çekici bir işletim sistemi. Tabletlerde nasıl bir deneyim sunduğunu göreceğimiz günü ise iple çekiyoruz. Windows 8'li tabletler piyasaya sürüldüğünde büyük ihtimalle iPad 3 piyasada olacak. Peki Windows 8, iPad 3'ü nasıl geçebilir? İşte bunun 10 yolu:

1. Kurumsal müşteriler: iPad iş amaçlı olarak kullanılıyor olsa da, Apple kurumsal piyasayı özellikle hedef almıyor. Bu piyasa, Microsoft'un yakından tanıdığı dev bir alan ve Microsoft için büyük bir avantaj sağlayabilir.

2. Yeni Office: Microsoft Office, özellikle kurumsal alan için Windows'un en önemli parçalarından biri olmaya devam ediyor. Office'in ARM ve Intel tabletler için sunulacağından emin olabilirsiniz.

Tüm konu: Win 8'li tabletlerin, iPad'i böyle geçebilir!

Resimlerle: İşte Windows 8'li ilk tablet: Samsung 700T!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8'li tabletler sizce piyasada nasıl bir yer elde edecek?

efeoglu
17-02-2012, 11:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj

ben daha iPad'ı geçebilecek bir tablet olduğunu düşünmüyorum..

erkan1994
17-02-2012, 17:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

işallah yakındır apple ı da kötü şerefsiz hırsız dolandırıcı bir firmayı yerle bir edecek tir microsoft un tabletleri daha doğrusu sadece işletim sistemi ama kim bilir belki de microsoft da bir iki tane tablet pc üretir üretmeye başlar he windows 8li tabletler işallah piyasada iyi güzel süper bir yer edinmesi dileğimle tüketici açısından en azından.....yorumsuz

emrah886
07-03-2012, 20:14   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

windows 8 değil windows 38 gelse bu saatten sonra apple ı durduramaz adamlar süper cihazlar yapıyorlar uzay çağı cihazları gibi...