win rar hatalı mıdır

HPQ-User
08-02-2008, 14:05   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

alaturka sormuş:
ben win rar ve winzip mi tam bilmiyorum ama müzik indirip dosyayı extract file yapabiliyorum ama bi program film veya altyazı indirdiğimde yine kitap şeklinde ikonu olandan dosyayı aynı şekilde açamıyorum yada dosya boş görünüyor diagnostik message die bişe çıkıyo. sorun nerde teşekkür ederim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
pc full gibi bişe  ram 1gb 512 ekran kartı sabit disk 250gb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

Papatyasever
09-02-2008, 13:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj
HPQ-User
diagnostik message die bişe çıkı
İşte "bişe" diye tabir ettiğin mesajda ne yazdığını söyleseydin çok iyi olurdu. Arşiv dosyası hasar görmüş olabilir. Ama bütün dosyaların bozuk olma ihtimali yok. Büyük ihtimalle lisans sorunu yaşıyorsun. Yazdığın iki program da ücretli. Eğer deneme süreleri dolduysa oldukça kısıtlı bir kullanıma sahip olacaklardır. Lisans alıp tam sürüme geçince sorun büyük ihtimalle hallolacaktır diye düşünüyorum...

cagatayyersel
09-02-2008, 21:42   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

merhabalr .
indirdiğin dosya formatı nedır divx veya benzeri birşey oldugunda winrar ikonu koyabılıyor. ve dosya boyutuna bak uygun boyutta deilse indirme programlarında ek dosyalar var onları ındırmıs olabılrsın . genelde bu sorun lime wire de olur . o yuzden emuleyı secmenı tavsıye ederım .