Çok ilginçtir ki yaptığımız yazışmaların bazılarını faks olarak winxp üzerinden yazdır diyerek yazıcı yerine fax modemden faks gönderiyorduk, bu gün bazı faks' lara faks gönderemez olduk. Hata iletisinde de "faks gönderilemiyor, gönderilen numara karalisteye ekli olduğundan dolayı gönderim tamamlanmadı" gibi bir ileti alıyorum. Outlook' da kişi listesinde faks gönderilen kişiler ve telefon numaraları ekli ve orada da faks modemin ayarlarında da herhangi bir güvenlik kısmında kara liste gibi bir şey bulamadım. Kara listedekileri nasıl iptal ederim de tekrar faks göndermeye devam ederim
yardımcı olursanız çok sevinirim...
Win XP' de Faks gönderemiyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
outlook'taki posta ayarlarında önemsiz posta menüsündeki engellenen göndericiler listesine alınmış olabilirler. oradan bir kontrol edin. outlook sürümünüzü belirtmiş olsaydınız bu menüye tam olarak nereden ulaşacağınızı da bulabilirdik.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Outlook express' de baktım ama engellenen göndericilerde engellenen falan da yok, kimse ekli değil. Bu arada Outlook express 6 kullanıyoruz ve microsoft office xp outlook mevcut. Office xp outlook da engellenen gibisinden bişiler de bulamadım, zaten outlook express' in adres defterinden alıyor faks numaralarını office outlook' la alakası sanırım yok. Kısacası bu bizim sorunumuzu çözmedi.