Win Xp'de Revo Uninstaller ile (PC Health)

_Neo_
21-04-2009, 14:40   |  #1  
_Neo_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Arkadaslar öğlen vakti yapılmayacak bir şey yaptım.Revo Uninstaller'ı bilirsiniz ve dahası bildiğimiz gibi Windows klasöründeki pc health vardır içinde yardım/Destek, msconfig vs. bulunur. Bunu bu program kendi içinde ekle/kaldırda gösteriyormuş,bir anlık afedersinizAğzı kulaklarına varıyor mallığıma geldi(registry silinmeden) silmişim.Tabi silince olanları bilirsiniz.Bu klasörü  yeniden kopyalamak gerekli service pack 3 kullanıyorum.Ancak service pack 3 olan göremedim hala ne yapmalıyım Gülümseme.Sistem geri yükleme yok,denemdiğimden soruyorum ,Windows CD içinde bunu düzeltme olayı var mı? Eksik dll'leri ekleme gibi...

İyi Günler...

domainhel52
21-04-2009, 14:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
117 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

Windows XP' yi onarmak için herhangi bir DOS komutu kullanmanız gerekmez. Siz muhtemelen kurulum esnasında Kurtarma Konsolu' nu başlatıyorsunuz. Windows XP' yi tamir etmek için, size ilk aşamada önerilen ''R'' tuşu seçeneğini işaretlemeyin ve işlemlere devam edin. Ne yapmanız gerektiği aşağıda detaylı ve sıralı olarak anlatılmaktadır. Microsoft' a göre;

1. Windows XP CD'sini bilgisayarınızın CD-ROM veya DVD-ROM sürücüsüne yerleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. "CD'den önyükleme yapmak için bir tuşa basın" iletisi ekranda göründüğünde, bir tuşa basıp bilgisayarınızı Windows XP CD'sinden başlatın.

Not Bilgisayarınız CD-ROM veya DVD-ROM sürücüsünden başlayacak şekilde yapılandırılmış olmalıdır. Bilgisayarınızı CD-ROM veya DVD-ROM sürücüsünden başlatılacak şekilde yapılandırma hakkında daha fazla bilgi için, bilgisayarınızın belgelerine bakın veya bilgisayar üreticinize başvurun.

3. Görüntülenen Kur'a Hoş Geldiniz ekranında aşağıdaki hatayı alırsınız:
Kur programının bu bölümü, Microsoft Windows XP ürününü bilgisayarınızda çalışması için hazırlar:

Windows XP'yi şu an kurmak için ENTER tuşuna basın.

Kurtarma Konsolu kullanarak Windows XP yüklemesini onarmak için R'ye basın. (Burada R tuşuna basmadan devam etmeniz gerekir.)

Windows XP'yi yüklemeden Kur'dan çıkmak için F3'e basın.
Windows XP'yi kurmak için ENTER tuşuna basın.
4. Windows XP Lisans Sözleşmesi ekranında, F8 tuşuna basıp lisans sözleşmesini kabul edin.
5. Geçerli Windows XP kurulumunuzun kutuda seçili olduğundan emin olun ve sonra Windows XP'yi onarmak için R tuşuna basın.
6. Ekrandaki yönergeleri izleyerek Windows XP'yi yeniden yükleyin. Windows XP'yi onardıktan sonra Windows XP kopyanızı yeniden etkinleştirmeniz gerekebilir.

bunun aynısını yap sıstemı onarmış olursun.dostum

Boracalin
23-04-2009, 15:42   |  #3  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

ya aynı naneyi bende yedim arkadaşlar. ama bir sakıncasını görmedim daha sistemde. tekrar bu dosyayı oluşturmaa gerek var mı ?

Mustafa@PC
23-04-2009, 15:51   |  #4  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Win xp cd sini takın başlat/çalıştır/sfc /scannow yazıp enterlayın.