Arkadaşlar lsass.exe dosyası n için kullanılıyor. Server açılırken bu dosyada bozukluk oldu diyor. Başka bir serverdan bu dosyayı uzerine yazsam olurmu. Açılmıyor yoksa formatlamalımıyım systemstate im var
win2003 server
Sisteminde büyük ihtimalle bir virüs var. aslında Lsass.exe olması gerekir. microsoft sitesinde sasser diye aratırsan gerekli yamayı bulacaksın. geri yüklemenin çözüm olacağını düşünmüyorum çünkü büyük ihtimalle geri yüklemede de sorun yaşayacaksın.
ya şimdi fark ettim diskten çıt çıt diye ses gelmeye başladı. Sanırım sona doğru gidiyor
Madem böyle bir problem var bence bir an önce sistemini kapatıp diskini kurtarmaya bak. Sonuçta bahsettiğin işletim sistemi server 2003 olduğuna göre o disk şirketin hayatı demek.
Diskten yedeklerimi aldım.Datalar ve systemstate. İlk önce bir disk ayarlayıp ghost yapacağım.
normal ghost ile yapma bu işi bence corprate edition acronis yada norton corprate kullan sonuçta öbürü normal pcler için tasarlanmış durumda.şu 2008 çıksın zaten hiç kimse ghost diye bişey diyemiyecek symantecte acroniste avucunu yalayacak vistada aynı özellik var.
ya bişey sorayım acronis ile network teki herhangi bir bilgisayarın image ini alabilyormuşuz. Yani tek bir yerde toplanabiliyormuş bu konuda bilgin varmı
bu konuda gerekli döküman www.sistemuzmani.com adresinde yayına sunuldu çalışmanın takipçilerinden olark inceledim ve tamamen yeterli vede resimli bir açıklama içermektedir.