ben de dosyalar çıkartılıyor yerinde kalıyor ve "dosyalar kopyalanamadı bıdıbıdı" diyor ve 0x80070017 hatasını veriyor.
windows'un sitesinden indirip dvd ye yazdıklarım da olmadı, başka yerden indirip yazdırdıklarım da olmadı
önemli olabilecek bir nokta:
ben d ye formay atmak istiyordum ama orayı ne silebiliyorum ne biçimlendirebiliyordum. diğer c ve e ye silme ve format yapabiliyorum(tabiki yapmadım :))
şimdi d yi win7 32bit te biçimlendirip tekrar deneyecem ama umut yok gibi
sistemim:
win7 64bit kurulum 0x80070017 hatası
biraz araştırma sonucu dvd nin veya dvd room un bozuk olabileceği sonucuna vardım verilen öneriler:
Birinci yolda; DVD’ ye yaktığınız ISO dosyasının hatasız olduğundan emin olun ve yakma işlemini yaparken kaliteli bir DVD (Verbatim, Maxell gibi markalar) ile güvenilirliği ispatlanmış Nero gibi bir yakma programı kullanıp, 1x gibi en düşük hızda yazdırın. Bunları yaptıktan sonra yüklemeyi tekrar baştan başlatın, eğer yine aynı hatayla karşılaşırsanız ikinci yöntemi denemeniz gerekecek. Bu yöntem biraz daha garanti. Bunun için iki DVD ye ihtiyacınız var. ISO dosyanızı yine bir (bootable şekilde olacak) DVD’ ye yazdırın (Buna Disk A diyelim). Daha sonra ISO dosyası içerisinde bulunan dosya ve klasörleri başka bir DVD’ ye DATA diski olacak şekilde yazdırın( Buna da Disk B diyelim). Disk A’ dan boot edip, Windows’ u yükleyeceğiniz disk bölümünü seçene kadar yönergeleri takip edin. Burada sonrakiyi tıklamadan disk A’ yı çıkarın ve disk B’ yi takın. Buradan sonra dosyaları düzgün bir şekilde kopyalayıp genişletmesi lazım. “Yeniden başlatılıyor..” kısmına geldiğinizde tekrar disk A’ yı takın ve yüklemeyi tamamlayın.
evet sonunda başardım
kendi sorularıma kendim cevap veriyor gibi oluyorum ama olsun benim gibi problem yaşayan arkadaşlara faydam olur
şu an 64bit ile yazıyorum
nasıl yaptığıma gelince:
nero9 ile 2x hızında yazmaya çalıştm ama olmadı
ben de ultraiso programı ile denedim yine 2x hızında ve bu sefer hata almadan bi saat içinde kurulumu birtirdim
artık 4gb ram imi tam kapasite kullanabilirim :)
bunu deneyip sonuç alamayanlar şöyle birşey de denesinler:
iso içindeki dosyaları biryere çıkartıp o şekilde yazsınlar
resim ekleyecektim ama sanırım 64 diye olmuyor