ne yapmam laazım bir zahmet yardım...ALLAH RIZASI İÇİN...!!!!!
win7 açıklırken şu görüntüler çıkıyor
dostum korkacak bişey yok disk gözden geçirici sadece
bi kere yapsın bidaha yaparsa sık sık çok sık sık yine hdd ni bad sector tramasından geçir hdtune programıyla error scan kısmından kırmızı işaretli yerler varsa yeni hardisk al..
bad sektör var eğer bu chkdsk utility sürekli açılıştı cıkıyorsa , hard diskin naneyi yemek üzeredir. bad sektörü programla düzeltmek olanaksız bildiğim kadarıyla yeni hard disk alman gerekiyor . aynı sorun bende de var. bilgisayarında hiçbirşey bulundurma özel bilgilerin fotografların neyin varsa hemen yedeğini al derim
1. Çalıştır'a gelip Regedt32.exe yazıp çalıştırın.
2. HKEY_LOCAL_MACHINE ye gelip bu yolu izleyin: \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
3. BootExecute diye birşey göreceksiniz, ona iki kere tıklayıp, aşağıdakini yazın:
autocheck autochk
ama senin harddiskin ömrü bitiyor arkadaşların dediği gibi derhal bi yedekleme yapıp harddiskine low level format at
zaten harddiskin ölmek üzere belki böyle kurtulur
sonra hdtune veya hdd life yükle harddiskinin sağlığına bak eğer yüksekse yedeklerini harddiskine geri yükle
2.resme dikkatli bakmadım eğer arkadaşların dediği gibi bad sektör varsa
http://istblacken.blogspot.com/2 ... oluur-ve-nasil.html
burayı incele...
windows 7 dvd si sistem onarma-kurtarma özelliğini denedim birkaç defa hamzaa, çok uzun sürüyor ve hatayı düzeltemiyor. boşuna vakit kaybedersin ama bir dene şansını istersen yine. cakirler67 nin verdiği linki de bi incele istersen .bundan başka önerebileceğimiz bişey kalmıyor. dediğimiz gibi en makul çözüm bütçene uygun yeni bir hard disk almak olacaktır. saygılar
beyler ondan sonra dayanamadım formatı çaktım.o yazılar çıkmıyor artık..sanırsam o hata harddiski birleştirme prg ramını kullanınca oldu...çok teşekkürler iyi geceelr..!!!!
şuan HD tune prg kullanıyorum dur baakalım ne çıkacak..!!