Arkadaşlar Sorunum Administrator Şifresini Hatırlamamam.2 hesap var pcde.biri admin biride sınırlı kullanıcı.
Admin şifresini unuttuğum içinde Sınırlı hesap kullanıyorum.Yükleme Yapamıyorum .Format Atmadan Pcyi Kurtartmak İstiyorum Yardımınızı Bekliyorum.
WİN7 Administrator ? YARDIMM [ ÇözüLdü ! ]
Resimdeki Olayı Hep yapıyor.İstisna Program Ekleyemezmiyiz ?
benimde başıma gelmişti,
burdan yapıp sorunu çözmüştüm ama nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_918063/tm.htm
[Amacım reklam meklam degil yardım, çok sükür daha o kadar düşmedik]
Ama Bu xp :S Bana WİN7 yada Wista Lazım
Bilgisayarını dos ortamında başlat. Ve komut satırından c:\Windows\system32\config\ dizinine geç. Config klasörü içinde bulunan sam adlı dosyayı bul ve sil.
hm. Dos Ortamında Nasıl başlatıcaz ?
millet sıkıldı artık bu konulardan o yüzden kimse yardım etmiyor;ben bile yazmaktan sıkıldım artık
Çok Araştırdım . Birkaç Program Buldum Boot Cdsi Yaptım Olmadı silemedi şifreyi
Rar içindeki dosyayı nero ile cd'ye yaz...
sonra bu cd ile bilgisayarı boot et...
ilk ekranda "1" yaz enter'la geç
daha sonra sabit disklerini göreceksin burada windows'un kurulu olduğu diskin numarasını gir ve enter'la burayı geçince kısa bir arama yapılacak.Arama bitince "sam" dosyası bulunacak bunu da enter'la bir sonraki ekranda kullanıcı adlarını göreceksin burada kırmak istediğin ismin numarasını yaz enter'la ve "y" ile onayla.Aşağıda yeşil bir uyarı göreceksin yani işlem tamam...
Tüm ekranlardan "esc" ile geri dön CTRL+ALT+DELETE ile sistemi başlat.Şifre Kırılmıştır...
Anlatması uzun ama şifreyi kırmak 1 dk alıyor.Çok kolay anlatmak bile gereksiz ama......
http://hotfile.com/dl/34961741/a ... er-boot-cd.iso.html
Guest hesabı açıkken admin şifresi değiştirmek:
bilgisayar açılırken F8'e basılarak "güvenli mod" seçilir ,
ana ekrana gelindiğinde "Guest" seçilir burada bir pencere açılır
bu pencereye "evet" denilerek geçilir. Daha sonra "Bilgisayarım" a sağ
click yapılarak "Yönet" seçilir.Gelen pencerede "Yerel Kullanıcı/Grup" seçilir.
oradan "user" sekmesi seçilir.User penceresinin içinden "Administrator" a sağ click yapılır.
ilk seçenek olan "parola belirle" tıklanarak istenen parola yazılır
daha sonra restart yaptırılarak admin'e verilen yeni şifreyle giriş sağlanır.
Bu kadar basit.
Kaynak:CHIP Dergisi
Win7de Bu Dediklerin Olmuyor :)
Rar içindeki dosyayı nero ile cd'ye yaz...Sorun Çözüldü Teşekkürler. Sorunun Cevabı burda Arkadaşlar
sonra bu cd ile bilgisayarı boot et...
ilk ekranda "1" yaz enter'la geç
daha sonra sabit disklerini göreceksin burada windows'un kurulu olduğu diskin numarasını gir ve enter'la burayı geçince kısa bir arama yapılacak.Arama bitince "sam" dosyası bulunacak bunu da enter'la bir sonraki ekranda kullanıcı adlarını göreceksin burada kırmak istediğin ismin numarasını yaz enter'la ve "y" ile onayla.Aşağıda yeşil bir uyarı göreceksin yani işlem tamam...
Tüm ekranlardan "esc" ile geri dön CTRL+ALT+DELETE ile sistemi başlat.Şifre Kırılmıştır...Anlatması uzun ama şifreyi kırmak 1 dk alıyor.Çok kolay anlatmak bile gereksiz ama......
http://hotfile.com/dl/34961741/a ... er-boot-cd.iso.html