arkadaşlar win7 ultimate kurdum c hardiskim 100 gbdı 20gb oldu acaba eski sistem dosyalarınıdamı tutuyor nasıl silebilirim ayrıca yüklerken 0x80070241 hatası verdi ama yinede kuruldu bu dosyayı nerden indirip yüklebilirim?
win7 c sürücüsü
eski sistem dosayaları c nin içinde windows old klasorunde tutulur silmende bı sakınca yoktur ama o kadar da cok yer kaplamaz
windows vista ve win 7 kurarken birincil disklerinizi mutlaka bıcımlendırın daha oncekı surumlerı sılıp daha temiz bir format olur
eski sistem dosayaları c nin içinde windows old klasorunde tutulur silmende bı sakınca yoktur ama o kadar da cok yer kaplamaz
windows vista ve win 7 kurarken birincil disklerinizi mutlaka bıcımlendırın daha oncekı surumlerı sılıp daha temiz bir format
birincil diskte old klasör diye bişey yok,windows o ve wow7 var 20 gb boş profile da 30-40 flan 20-30 gb nerde bulamadım ayrıca ben win7 netten indirdiğim crack versiyonunu kurdum otomatik güncelleştirmem açık kapatırken 70-80 tane güncelleştirme yüklüyor yapılandırıyor bunun bi sakıncası varmı güncelleştirmeyi kapatmalımıyım kaçakya hani ;) güme gitmeyelim sonra
özel bir güncelleme vardı onu yükemezsen yakalanmıyon :)Bu şekilde yardım edemesin yada yardım etmeye çalışma
format çekip kursaydınız keşke eğer imkanınız var ise böyle deneyin
Denetim masası / Görünüm ve kişileştirme / Klasör seçenekleri Tıklayın
Yukarıdaki sekmeden "Görünüm"Gizli dosya ve klasörleri göseri tıklayın aynı pencereden aşağıda korunan işletim dosyaları gösteri
imlecini kaldırın ve listenin sonunda şifrenlenmiş ve sıkıştırılmış nfts... seç uygula de c: dizine gir eski kayıtlar çıkarSon Düzenleme: Netron ~ 11 Ocak 2011 03:37
Bu şekilde yardım edemesin yada yardım etmeye çalışmabu yazılan güncelleme içinmi acaba? ayrıca güncelleme yapıyor şuan için için bir sorun yok belki otomatik siizin dediğiniz özel güncellemeyi yapmıştır, bu c sürücüsünün kapasitesini nasıl artırabilirim eski pcden kalan dosyaları nasıl bulurum windows old gibi bi klasör yok .
format çekip kursaydınız keşke eğer imkanınız var ise böyle deneyin
Denetim masası / Görünüm ve kişileştirme / Klasör seçenekleri Tıklayın
Yukarıdaki sekmeden "Görünüm"Gizli dosya ve klasörleri göseri tıklayın aynı pencereden aşağıda korunan işletim dosyaları gösteri
imlecini kaldırın ve listenin sonunda şifrenlenmiş ve sıkıştırılmış nfts... seç uygula de c: dizine gir eski kayıtlar çı
başlat menüsünden DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI-DİSK TEMİZLEME yi aç taramadan sonra soldaki sistem dosyalarını temizle seçeneğini işaretle devam et eski sistem dosyaları varsa temizler
.eğerki vaktin varsa cd den bot et ve disklerini biçimlendirip tekrar format at...kolay gelsin..