arkadaşlar vistada ve xpde görünüm/simgeleri otomatik düzenleme seçeneği vardı. win7de ise bu özellik sadece masaüstünde var. klasörlerde yapamıyorum. örneğin aynı klasör içinde dosya veya klasörlerin bir kısmını sağ tarafa bir kısmını sol tarafa yani istediğim yere sürükleyemiyorum, aynı klasör içinde A dosyasının yanında B dosyasını sürükleyemiyorum.
Bu sorunu çözebilen var mı?
win7 de klasör düzenleme sorunu??
tamam haklısın çok gelişmiş bir gruplandırma ve klasör seçenekleri var. fakat vistadaki gibide klasör içinde istediğimizi istediğimiz yere koysak dahada bir güzel olmaz mı? win7de sadece masaüstünde istediğimizi istediğimiz yere koyabiliyoruz.
internette biraz araştırdım. baya kişi bundan şikayetçi. bir çözüm bulamamışlar.
final sürümünde buna çözüm bulurlar..küçük ayrıntıların üzerinde kalmamak lazım..böle küçük hatalar tabiki olacak ..beta sürümde olmazsa nerde olcak : )
final sürümünde buna çözüm bulurlar..küçük ayrıntıların üzerinde kalmamak lazım..böle küçük hatalar tabiki olacak ..beta sürümde olmazsa nerde olcak : )Final sürüm zaten çıktı. :) Başka sürüm olmayacak. Ayrıca bu da bir hata değil. Microsoft, kullanılmayan özellikleri devre dışı bırakıyor bence.
22 ekimi çıkış tarihi olarak biliyordum :)
arkadaşım zaten win 7 final sürümü. microsoft win 7 nin ücretli ve türkçe sürümünü kendi sitesinden indirmeye sundu. 22 ekimde tek fark Win7 basılmış kutulu DVDsi olcak. bilgisayarcıların raflarını süsleyecek.
7600 se kurdum bile final sürümünü : )
arkadaşlar aynı problem bende de var win7 ultimate final sürüm var bende de ama kafayı yiecem sırf bu yüzden biraz daha sinirlenip asla windows7 kullanmayabilirim.. pc de aşırı düzen delisiyim . microsofta yazdım adamlar hiçbir şekilde dönüpde bi cvp bile vermedi ayıptır yau alkşlıyorum yani.. çareyi sizlerde arıyoruz .. derdimize bir deva..??
fiyasko diyorum kimse bana inanmiyor hakarete bile ugruyom mausla tutup istegin klasoru istedigin yere bile getirmiyon kalabalik dosyalar icinde .birde gelismis klasor seceneklerinden bahsedenler var neyleyim ben o secenekleri mause den daha gelismis bir sistemi tanimiyorum
fiyasko diyorum kimse bana inanmiyor hakarete bile ugruyom mausla tutup istegin klasoru istedigin yere bile getirmiyon kalabalik dosyalar icinde .birde gelismis klasor seceneklerinden bahsedenler var neyleyim ben o secenekleri mause den daha gelismis bir sistemiben de aynısını diyorum kardeşim isyanım microsofta .. napiyim ben o sıralama yöntemlerini. en gelişmiş yöntem insanın kendi özgürlüğüne göre kullandığı yöntem katılıom .. :)