Win7 de Oyun hızlandırma

qRaL_BeLa
12-02-2011, 11:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Assasin Creed 2 oynuyorum ama oyundan hiç zevk almıyorum çok yavaş nasıL halledebilirim bi çözüm buLabilirmisiniz ?

CarL CoX
12-02-2011, 13:08   |  #2  
CarL CoX avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
614 mesaj

önce bi güzel overlock yap sonrada game booster programını indir oyuna onunla gir game booster programı oyuna girerken bilgisayarı kasan yorann tüm gereksiz şeyleri kapatıyo otomatik olrak oyundan çıkınca tekrar normal kipe dönderiyo tavsiye ederim bende call of duty oynuyodum accayip kasıyoduu oyunu nasıl bitirdimm hiç bişe anlamadım valla ama overclock dan sonra game booster programı ile girdim bide ne kasma oldu nede bişey heh işte budur dedim tekrardan bitirdim oyunu öyle yanii

mustafa2526
12-02-2011, 13:20   |  #3  
mustafa2526 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
709 mesaj
Alıntı: CarL CoX  
önce bi güzel overlock yap sonrada game booster programını indir oyuna onunla gir game booster programı oyuna girerken bilgisayarı kasan yorann tüm gereksiz şeyleri kapatıyo otomatik olrak oyundan çıkınca tekrar normal kipe dönderiyo tavsiye ederim bende call of duty oynuyodum accayip kasıyoduu oyunu nasıl bitirdimm hiç bişe anlamadım valla ama overclock dan sonra game booster programı ile girdim bide ne kasma oldu nede bişey heh işte budur dedim tekrardan bitirdim oyunu öyle
Arkadaşımızın overclockluk bilgisi olsa zaten bize böyle bir soru yöneltmezdi.Ayrıca Overclock çok riskli olduğundan hala tartışma konusu.Pc nin ömrünü kısaltarak hızlanmanın bir faydasının olacağını düşünmüyorum.Al biyerden koybiyere misali.

Diğer arkadaşın sorusuna gelirsek kuru kuru oyunu hızlandırıcı hiç birşey yapılamaz arkadaşım yani donanım değişmediği sürece programlar hiç birşey yapamaz.Çünkü;onların elindede sihirli değnek yok .
Heee birde evet belki bir miktar artış için arkadaşın dediği gibi hızlandırıcı şeylere yönelebilirsin .Tune upın Turbo Boost özelliği yada Advanced system care ün ki işe yarayabilir.Birde Game booster'da olabilir.